En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Odhners bloggis

Torsdagsgruppen V.46 Uppgift 5

Hallå alle sammans!

Sist fick ni ju reda på att ni skulle göra en "fri" blogg (förutom då den där Polishäfte-grejen) efter förfrågan så lägger jag också ut denna uppgift här på bloggis för att det ska bli enkelt.

Uppgift 5

Skriv en blogg som bygger på de bloggar som ni har skrivit tidigare (huvudperson, bifigurer, tid, plats, förändringar i handling & karaktär o.s.v.) nu ska ni ju alla ha kommit en bit i era böcker så det bör ju ha hänt en hel del som kan vara värt att ta upp. Ta gärna upp de funderingar och förväntningar ni hade om boken under era tidiga bloggar och fundera över om det blev som ni trodde.

Har ni läst ut boken så gör det inte så himla mycket, men ni kan börja fundera lite djupare kring er huvudperson; hur han/hon är, agerar, humör, känslor, tankfullhet, utseende m.m.
Detta kommer ni sen ha nytta av inför nästa uppgift. - Mer om det senare....

Blogg on!

/Mårten

Skrivet av Odhner, 2006-11-21 17:10

gaah jag hittar inte någonstans vad man ska göra om polishäftgrejen. Ska man bara sammanfatta den i uppgiftsmallen? *taskigt minne*

?? //mims

Skrivet av Mims, 2006-11-22 21:11

Japp mims det stämmer uppgiftsmallen gäller. Sammanfatta det viktigaste om hur utbildningen ser ut. Försök också att få med alla frågor som du själv kan ha om att bli polis, eftersom du skriver till andra elever på skolan.

/Mårten

Skrivet av Odhner, 2006-12-07 09:25

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?