En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Oggan12s bloggis

Hejsan! idag har jag varit i skoolan. idag var det faktiskt kuligt. jag och emma och nåra andra körde snöbollskrig (även om man inte får det) det var skojjigt! men jag hatar min ma-lärare mats! för han gav mej fel på ett prov där man skulle rita en rastgård och då hade jag gjort en trekantig rastgård och då hade jag räknat rätt men jag fick fel för att jag hade målat en trekantig för han hade aldrig sett en trekantig rastgård! men asså hur cp i pärat får man vara??
det var mycket snö ida och jag hade ett par låga gympisar! jag blev dyngsur!

Skrivet av Oggan12, 2009-02-12

Visa hela (1 kommentar)

Faan vad sugig da det har vatt idag! vi har varit i simmhallen med 6B. vi badade som vanligt.jag var med emma i simmhallen. men sen när vi skulle gå och duscha så var det nån jävla tjur kärring som frågade oss ifall vi var klara. och då sa jag "nej" och då sa hon "men ni står ju bara där och värmer er då kan jag lika gärna gå in" så puttade hon bort oss! så vi gick iaf och sa till en lärare. och hon sa att hon skulle kolla till det. sen den där kärringen sa till alla tanter hon mötte att ungar var förjäkliga för de står med armarna i kors i duschen i flera timmar och så går de in i bastun med badkläder! Lärarna läd de ju ingenting!!
Sure! visst! att de inte gör! och hon skulle bara simma och vi hade 10min på oss för vi skulle hinna med bussen.Sen när vi var klara så var bussen försenad! asså härregud! Våran lärare Mats ringde till bussgrejset och pratade med dem men det tog ännu en evighet innan den kom! sen väl på bussen så hade emma fått något efter klor...

Skrivet av Oggan12, 2009-02-11

Visa hela (1 kommentar)