En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Saras lilla bloggisar

Aa det var ju några år sen man skrev och det har hänt mycket!

Jag skriver lite så får vi se vad som kommer..:D

Jag har iaf lyckats att fylla både 19 och 20. :P
Har skaffat hund tillsammans med Karln min som jag nu också bor tillsammans med..:D
Lite roligt så där..:)

Jobbar nu också. Tillsammans med underbaraste kvinnan på jorden..
Arbetar för Skuttunge Konditorn ute på MAXI. Men jag ska inte glömma våra underbara väktare som springer där ute och kommer in och fikar.. =) Inte Brushan heller från Siba..:D
Ni vet allt hur man får en att skratta..:D
Sen är det rätt kul hur man kan på två sek ta upp en vänskap som försvann för flera år sen och det är jäkla kul.. Eller hur Lise-Lott..:P Haha.... Sorry.. Hehe.. Nej men ni är grymma..:D

Nu ska jag packa lite till helgen för då bär det av till båten.. Vi (jag, den underbara människan jag arbetar med Linda, Farsan och Kentan) ska på kryssning från fredag till lördag. Så jäkla kul det kommer bli.. Lugnt med...

Skrivet av OoOsaraOoO, 2008-11-27

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av OoOsaraOoO, 2006-09-11

Visa hela (0 kommentarer)

Det var bäst!! Ni bara badar och där står jag och tittar på annat.. Fy fan vad kallt det var i vattnet..:( Sen Micke säger åt lillungen att kasta bollen så att det stänker.. ha.. tror du inte att jag visste att det var du eller..

Sen bar det av.. hemmåt.. Ja det var kanske lite varmt i mitt rum men Madde bangar inte på det..:) Jag drog av mig kläderna ba.. Inte allt men det hade du velat va Madde..? ;) Hehe..
Jaha sen var det tydligt basket som gällde med grabbarna..:D Det bästa var ju första gången när vi skulle hem när Benny säger
- Men kom runt och säg hej då då.

Micke Säger
- Ja men kan inte Madde bara kom runt och pussa mig då.

Madde *generad* små skrattar lite.

Benny och Sara.. AHHHAHAHAHAHAH!!

Tillbaka till basketen.. 21 skulle vi spela.. Benny var "kåt" och Micke dreggla efter Madde och Madde kunde inte få i bollen i korgen..:D Hahah.. Jag slog efter myggen.. Ja det var kul..
Sen samma sak som tidigare.. Benny ber mig att komma runt och säga hej då...

Skrivet av OoOsaraOoO, 2006-07-05

Visa hela (0 kommentarer)

HAhaha.. En riktigt lyckad dag..:) Eller hur?! Lite för vamt när dom gick ut bara men det var underbart fint väder..:) Gott med lite hamburgare sen..;) Hahah..
Vi fick ju skämmas för dig Benny, låt bli tutan!! HAhahaha.. Och att jag skulle se Hilda också.:)
As god mat och dricka Eva! Vilket känslo snack vi hade sen..:D sanna och benny fattade inget stackare..
Jadu bror min våran humor, aa ingen aning om vart den kommer ifrån..: ) HAah.. Men sjuk är den iaf.. det vill ja lova..
Tack för en underbar dag! Och tack för det mysiga sen gubben..;P
Grattis Mikael! Bra jobbat.!!

Vilket underbart väder vi har idag, men för varmt för att stå och arbeta va?
Somnade i solen, inte speciellt bra men men.. Hihi...

Nu ska jag fixa hemma lite, jag får ju fin främmande..;) Klene på besök!!

Pusssss!

Skrivet av OoOsaraOoO, 2006-06-12

Visa hela (0 kommentarer)

Men jag tror att det är någon annan som gör det mer än jag!!:P Va kul Micke.. Det kommer att bli skit bra sen.. Skönt att slippa skolan och komma ut och arbeta..;) Hehe.. Va gott det kommer bli på fredag.. Skit god mat..
Mycket gott att dricka också!!:P Hehe.. Ta det lugnt med alkoholen Benny!:P Hahahahha!!!
Fan va kul vi kommer att ha alltså!! En lyckad student precis som alla andra..!!

C ya!!

Skrivet av OoOsaraOoO, 2006-06-05

Visa hela (0 kommentarer)

Va skönt!! Nu är det sommalov om två timmar..:) Så himla underbart!! Åhh vad jag längtar tills nästa fredag..:P Grattis till min "bror" Mikael till studenten!!
Ja det blir väl inte precis en lugn kväll.:P Hehe.. Inte för er dagen innan heller!! :D Vad kul att ni kommer så bra överens.. Det är riktigt roligt.. Men du får sluta att vara så kär i honom Benny..;P Snart kommer födelsedagen också eller nej om en månad och 26 dagar. Madde here I come!! Vi ska ha riktigt kul i sommar tjejer!!
Vi med älskling men vi kommer att ha det underbart.!! Eller hur?! Love you!!

nej nu ska ja gå och ha gympa.. :D Sista lektionen i tvåan..:'(


C you Later!!!

Skrivet av OoOsaraOoO, 2006-06-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vet inte hur jag ska beskriva det men det känns bra.. "Gråt en skvätt så känns det bättre sen" :) Sant.. Alla borde göra det tycker jag.. Kroppen blir som ny igen alltså man känner sig lite på bättre humör..:)
Jag är verkligen ledsen för allt som har hänt. och jag vill inte att allt ska ut över dig.. Jag vet inte men jag tror att jag har ett stort fel någonstans.. Jag driver inte.. Jag lovar..
Men jag tror att jag kommer att må bättre av att få komma ifrån all stress och få koppla av.. Och att få vara med mitt liv.. Benny Wester! Oj oj oj vilken underbar kille..

Aa men nu måste jag fortsätta i den stressiga världen!! C you later!

Skrivet av OoOsaraOoO, 2006-05-31

Visa hela (0 kommentarer)

När man nästan är färdig, har en lite grej kvar bara så kommer läraren och säger "Nej men du måste göra om detta". Det var inte precis som om det fanns en bra anledning till varför jag skulle göra om den heller.. Och det är inte bara en grej heller, det är två STORA arbeten.. Skit kul..:( inte mycket eller.. Men men.. Jag får väl skylla mig själv eftersom att jag har skjutit på det hela tiden..Hmm... Men det är snart slut på den här skiten.! Sista sommmarlovet nu då..Hmm.. konstigt, efter detta sommarlovet kommer alla "lov" heta; semester, ta ledigt, mammaledigt om man kommer dig vill säga ;) o.s.v..

Det kommer att bli ett bra sommarlov, jag känner det på mig..:) Jag menar det kommer att hända mycket roliga saker.. Tråkiga också..:(
Hoppas att det kommer att gå bra att jobba i sommmar annars dööör jag..:/

Jag är så lycklig över att jag har alla mina underbara kompisar, speciellt lycklig är jag över att få ha Benny i mitt liv. :D Han tycker verkligen om...

Skrivet av OoOsaraOoO, 2006-05-31

Visa hela (0 kommentarer)