En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

OohFrees bloggis

Hon han aldrig tänka. Allting gick så fort. Plötsligt satt hon bara där, fast klämd mellan sätet och krock kudden. Hon vred sakta huvudet till höger, rädd för vad hon skulle få se.
Där satt han. Han som hon älskade mest, blodig och rädd. Hon lyfte handen för att röra vid hans såriga kind. Men det gick inte. Hon kunde inte röra sig. Hon viskade hans namn men fick inget svar. Var han död? Nej hennes älskade kunde inte va död. Dom va ju på väg mot flygplatsen för att åka på semester till Brasilien. Han fick inte vara död. Paniken började stiga inom henne. Hon lutade sig tillbaka mot sätet och tog ett djupt andetag. Hon hörde hur en bil närmade sig dom. Hennes hjärta tog ett skutt. Hon viskade till sin älskade att snart så skulle dom komma ut ur den ihop tryckta bilen. Snart så skulle dom få hjälp. Ljudet av bilen blev starkare och starkare och på några sekunder hade den åkt förbi. Hon för sökte ropa på hjälp men fick inte fram ett ljud. Hon kollade på sin älskade...

Skrivet av OohFree, 2006-11-17

Visa hela (1 kommentar)

hej gott folk!
jag tänkte berätta för er om min vecka!
Den började i måndags med att jag gick upp kl 05,45. ooh yes!
Sen fixade å piffade och runt 7 så begav jag mej till bussen. Sen va jag i skolan hela låååånga dan. När jag kom hem så åt jag peppar kokor med mammsen och drack varm O'boy som hon hade fixat till mej! (I lööv my mammi!)Senare på eftermidagen eller snarare på kvällen så åt vi lite mat och jag satte mej där efter vid datorn. Sen va de bums i säng. Och sen va de huxflux tisdag och en ny dryg skol dag började. Det hände inte så mycket i skolan som vanligt. Efter skolan så gick jag bort till brits och träffade Kajsa Bajsa Holm. När hon hade slutat så åkte vi CP taxi hem till kusarna och tog oss en för ovanlighetens skull lung skritttur med Anna å Skrollan. Efter de så åkt vi hem till henne å åt lite goa mackor. Sen va de bara att åka vidare till Svedens ponnyklubb där vi skulle ha us möte inför spök vandrigen på fredag. När us mötet va slut så...

Skrivet av OohFree, 2006-10-26

Visa hela (0 kommentarer)

Politik!
Vad tycker jag igentligen om politik?
Jag tycker nog inte så mycket om politik, vilket är lite synd. Politik är livet. (typ) Kanske inte med andå. Politiken styr i allefall hur vi ska leva våra liv. Hur mycke man måste jobba, hur mycke pengar som blir över efter skatten, hur våra barn har de i skolan, hur man har det på jobbet.

Vad vet jag om politik då?
Absolut nada! Det ända jag vet är att Göran Persson var statsminister förut men nu är det Fredrik Reinfeldt. Och så vet jag vad dom olika partierna står för.

  1. Socialdemokraterna (s)
    Partiledare: Göran Persson
    Står för:

Att alla ska hjälpa varandra. Ingen ska få sämre utblidning eller sjukvård pågrund av sin ekonimi. Alla som vill och kan jobba ska få jobba. Ingen ska lämnas efter. Dom vill sänka tandvårdskostnaderna, bygga ut äldreomsorgen, förbättre ungdomarnas villkor och se till att alla har jobb. Dom vill inte sänka skatterna. (Alla ska med)


  1. Moderata...

Skrivet av OohFree, 2006-09-22

Visa hela (1 kommentar)

eller inte! har försökt väldigt länge att skriva ett blogg in lägg nu men de vills sig inte.
internet bara lägger ner hela tiden. bajs på de. aja skulle bara skriva de så du fattar Matts. de går inte att skriva blogg i mediasalen kommer ner nu och jobbar matte. skriver ett politiskt blogg inlägg på en dator som funkar i stället.
kram kram

Skrivet av OohFree, 2006-09-19

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag inte gjort så mycke! jag har typ bara varit å ridid ett monster till häst. Lite pizza har jag ätit oxå. Jag är asa trött å vill hellst bara gå å lägga mej. I kväll kanske jag orkar släpa mej in till stan å träffa brudsen på höstmarknaden. Jag ska ta å ringa dom å se vad dom har tänkt. hare gött gulleplött. haha;)


Ta de lungt grabben (L)M(L)

Skrivet av OohFree, 2006-09-02

Visa hela (0 kommentarer)

Hej kära blogg!
De är nu första gången jag skirver i dej!
Du är den ända kompisen jag har!
Jag älskar dej!!!!
Vi hörs i morgon min älskling!

Skrivet av OohFree, 2006-09-01

Visa hela (1 kommentar)