En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
PS_

Mr PS

En skruvad tillvaro fylld av glädje, fest och funderingar (plus en jävla massa aggressioner )

Bilden är från dancevalley 2006 (Amsterdam), utanför tältet jag sov i... Ligger och fokuserar på verkligheten.

Lörden den 3'e februari kör vi vår första klubbkväll med syra!

http://www.blunda.se/flyer/syra20070203.jpg

Skrivet av PS_, 2007-01-20

Visa hela (0 kommentarer)

Så, har nu bestämmt mig vad jag ska göra av domänen!

Det kommer bli ett öppet forum för elektronisk musik (för oss i norrland?).

Så efter ett par dagars letande efter ett forum skrivet i .net (c#, opensource) med stöd för mysql.. Insåg att det inte finns något bra. Så jag har nu börjat implementera stöd för mysql5 i opensource projektet yetanotherforum.

Och måste tyvärr säga att som vanligt när det inte är microsoft produkter (mysql..).. Så är dom inte lika lättarbetade :-( Men tror ändå jag kan få till det här!

Har anpassat forumet så den nu har stöd för att kunna hantera olika typer av databaser, databasen är överflyttad till mysql, och håller nu på att konvertera alla procedures (ca 150st :-/ )... Så om jag sitter typ helgen och jobbar som faan (kommer inte att hända).. Kanske det blir klart nästa vecka.

Skrivet av PS_, 2007-01-18

Visa hela (1 kommentar)

Tycker större delen av housen som finns i dag luktar disco, och det är faan inte så fräckt. Typ swedish house maffia, tunga house namn ute i värden, folk avgudar dom.. Själv tycker jag det känns som en disco version av backstreet boys ...

Stekarna står och sprutar skumpa sammtidigt som dom tror att de tillhör house kulturen... Men sanningen är ju så att det gör dom, eftersom house är ju disco, disco är kommersiellt begrepp.

All house är inte disco, vi har ju den mörka progressiva housen och vissa delar av electro housen..
Jaja.. Är bara bitter mot den kommersiella värden vi lever i :)

Skrivet av PS_, 2006-12-16

Visa hela (0 kommentarer)

Butiken som jag beställde saker från tyskland vägrar leverera mina prylar :'(

I orderbekräftelsen stod det att dom skulle ha alla saker jag beställt mellan 2 - 5 dagar, och nu skrev dom i ett mail (och det är var i början av december)

Hi there,

Peter, just waiting for your KORG KAOSS PAD 3 to arrive with us on the 05.01.2007

Era jvla Tyska sviiin! Synd jag har betalat, annars skulle dom kunna sticka... Jaja, ska ta och skriva ett par arga mail till dom så kanske man får någon kompensation!

Skrivet av PS_, 2006-12-16

Visa hela (0 kommentarer)

Vi drog iväg en sista sväng till universitetet för att sätta upp några affisher inför festen på Lördag..

Skulle faan inte ha lämnat den understa raden!

Skrivet av PS_, 2006-12-07

Visa hela (2 kommentarer)

Ursh va less man börjar bli på detta mörker... Man orkar ju inte enns blogga, men snart vänder det väll, är väll någon gång under december som den möööörkade kvällen är. Puh.. En utlandsresa hade varit trevligt! Synd att man bara har -30 timmar på flexen och inga semesterdagar :'(

Men på Lördag blir det fest iaf! Stenbron (StoneBridge) kommer hit, så vi har jobbat fullt med det hela veckan. Jobbigt och ganska svårt att promota fester med begränsade resurser, men tror vi har lyckats ganska bra! http://www.redsledge.se

Eftersom jag inte varit så snäll under året så har jag fått lov att ge mig själv lite julklappar, har gjort en beställning från Tyskland som jag nu sitter och väntar på! Ett par högtalare till datorn, en keyboard och en Kaoss Pad 3 (effektenhet som man kan stoppa in i djmixern!)

Och min mp3spelare har gått sönder :'( lämnade in den idag, hoppas jag får en ny!

Näea, på måndag blir det nya tag! Ska ta tag i min styrketräning, även om...

Skrivet av PS_, 2006-12-07

Visa hela (0 kommentarer)

Så, har nu skaffat mig en domän, blunda.se blev det. Känns riktigt bra. Nu återstår bara att göra något av den! Tror det lutar mot något som har med musik att göra! =)

Får väll styra upp ett webbhotell under veckan.


blunda.se

Skrivet av PS_, 2006-10-16

Visa hela (0 kommentarer)

Bara för att det spöregnar ute behöver väll inte dom där jävla bilisterna köra i alla vattenpölar så att det sprutar på oss som cyklar i regnet??

Visst, vi är redan totalt genomsura.. Men ändå, ni får ju för faan sitta inne i en torr bil! Visa lite hänsyn, testa stanna och kanske bjuda en cyklist på skjuss en bit!


OCH FÖR FAAN, visst... Man ska stanna vid övergångställe... När man cyklar... Men när regnet öser ner.. Då borde vi faan ha företräde! Vi vi vi !!! Vi är miljövänliga, och tänker på naturen, sammtidigt som vi skaffar oss kondition... Och ni era as... Sitter med era feta rövar i era fina bilar och ler, sen blir ni sjukskrivna pga av kropp håller på att falla i bitar.

Näea, tycker folk som cyklar på heltid borde få lägre skatt å shit!


GE MIG!

Skrivet av PS_, 2006-09-27

Visa hela (0 kommentarer)