En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Amazing grace

En kille som dig är vad jag väntat på länge, visserligen har vi bara träffats i en vecka nu men allt känns verkligen så underbart bra.

ibland känns det som att vi har kännt varandra längre i en vecka, för jag kan verkligen prata med dig om allt. har verkligen förvånat mig själv , att jag öppnat mig så snabbt och på ett sätt som jag inte gjort med någon annan innan.
verkligen bara positivt,
och ja det lönar faktiskt sig att vara ärlig från första stund, man kommer längst med sanningen, för hur det än är så kommer sanningen ändå i fatt en för eller senare. så varför inte vara ärlig och berätta och säga exakt vad man känner och tycker redan från början.

du har något som ingen annan har, av de jag träffat förut. du bryr dig verkligen , frågar, resonerar och diskuterar om allt och inget. du är så lätt, ingen komplicerad människa som bär på en fasad eller något liknande. därför känner man själv att man kan öppna sig eftersom att du själv var ärlig...

Skrivet av Passion_, 2009-06-21

Visa hela (0 kommentarer)

Verkligen en skit lyckad kväll igår :)

jag och mister F var på bio och såg baksmällan , verkligen skit rolig!!, nog den bästa filmen jag sett på länge... den kan jag verkligen rekommendera, ass rolig.

mc donalds var nästa anhalt:P, käka mat och snacka skit.


sist men inte minst hammna vi hemma hos F :)
riktigt lyckat, vi bara la och mös och snacka en massa :) helt underbart. känns som att vi kommer varandra sjukt nära för var gång vi träffas , och det känns som man verkligen kan prata om allt och inget med honom. sjukt bra känsla , har nog inte kännt de så med någon på riktigt länge. så det är bara ett stort plus, bara att ta allt sakta men säkert så får man se om detta leder till något bra :)

tack för en underbar kväll, den bästa på länge, hoppas vi får fler såna kvällar ihopa :)

Skrivet av Passion_, 2009-06-21

Visa hela (0 kommentarer)

ja då blir det att gå på bio om någon timme med min detj :) på en vecka så har vi nu hunnit träffas 3 ggr , och det känns hur bra som helst hitills :)
men man ska aldig förhasta sig för man vet aldrig vad som kan hända...

ikväll ska vi som sagt gå på bio och se baksmällan:) känner för att skratta lite idag, haha visserligen gör jag ju det alltid nästa :P men känner inte för att vara så fullt allvarlig idag :P man får vara lite flamsig ibland :) :P

ska allfall käka nu, sen göra vid mig inför kvällen, vi ska mötas upp klockan åtta så har inteså gott om tid på mig med tanke på att jag ska hinna käka också...

men kommer med uppdatering om dejten imorgon :)


BAMSE kommer sakna dig:/ ta nu hand om dig dessa fem komande veckorna... låt de gå snabbt allafall!!!

Skrivet av Passion_, 2009-06-20

Visa hela (0 kommentarer)

GLAD MIDSOMMAR ALLA!!

fast som vanligt verkar det ju bli tråkigt väder, som alla andra åren. jävla skit sverige, att vädret aldrig kan hålla sig..

denna midsommar blir faktikt ganska lugn och sansad, rätt skönt :) blir att vara hemma och ta de lungt, käka midsommar mat med pappa och syster, sen ska jag dra hem till en kompis :)
hoppas allt blir lyckad så att de inte händer någon incident, som de vanligtvis brukar göra....

Skrivet av Passion_, 2009-06-19

Visa hela (0 kommentarer)

Har verkligen haft en perfekt helg!!

i Lördags var jag ute med Natta och Sara, hur roligt som helst.
vi var på slaghuset, för ja de ska ju stänga ner snart och byta ägare så vem vet om de nya ägarna öppnar upp nattklubben igen.

packat med folk var där allfall, blev rätt förvånad för så mycket folk brukar där i princip aldrig vara, men ja säkert pga stägningen i helgen.
hur som helst, såg en gammal dejt där, från 4-5år tillbaka. vi fick rätt bra med ögonkontakt och tjejerna var på mig att jag skulle gå fram och dansa med honom, men sen gick vi över på det andra dansgolvet, men när vi kom tillbaka till RNB golvet så hamna vi ju givetvis bredvid min gamla dejt och hans kompis. man kände sig lite som en stalker...


till slut kunde jag inte låta bli, bara kände att jag var tvungen att dansa med honom, så ja vi möttes ungefär på hälften, men de blev inte en direkt lång dans ihopa förän han frågar mig om han kunde få bjuda på en drink, väl vid...

Skrivet av Passion_, 2009-06-15

Visa hela (0 kommentarer)

Hmmm ja ellerhur , detta kan man ju inte kalla sommar direkt.
Detta är bara typiskt sverige väder, samma visa var sommar. Aldrig får man känna någon riktig värme eller bara kunna få ligga på stranden och sola utan at det efter ett tag ska blåsa upp som satan, eller att solen går i moln så de blir kallt som in i, istället för man bara sticka hem igen.
när ska den riktiga sommaren komma? med riktig sol och värme, för jag börjar bli ganska trött på detta vädret, ingen hit när de regnar var eller varannan dag, man blir själv förvirrad och man vet i princip inte vad man ska ta på sig, plus att man fått en förkylning på köpet...

sverige sommar suger verkligen när solen och värmen inte håller i sig!!!

Skrivet av Passion_, 2009-06-13

Visa hela (0 kommentarer)

JA de känns som om allt flyter på rätt så bra nu faktiskt, har hänt en del sen man skrev sist, massa tårar och svek, men även bra och glada saker samt återföreningar :)
mitt liv är väll rätt så bra, man ska inte klaga utan vara glad för det man har och verkligen ta tillvara på de.
sen de som bara förstör och tror att de är något, de kan ju verkligen hoppa och skita. orkar inte med såna som bara ska förstöra och inte kan glädjas åt andra. orkar inte med att bråka mer, känns som det får vara nog nu, och istället hantera saker och ting som vuxna människor, det är ingen jävla lekstuga längre. man är faktiskt 20år nu, och då ska man betee sig som det också och inte hålla på att flumma runt som någon fjortis.

En ny tatuering har även tillkommit :), den gjorde jag i förrgår, de största projektet hitills ;) men är verkligen helnöjd och ja den är ju inte helt klar, men ska fylla i resterande om 2-3 veckor, när de andra läkt :)

snart börjar man sommarjobbet,...

Skrivet av Passion_, 2009-06-12

Visa hela (0 kommentarer)

Fan alltså, varför ska jag vara en så god människa, snäll mot allt och alla, och bara ge en massa av mig själv när man inte får ett skit tillbaka!!!!!
nej istället så blir man smutskastad och nedtrampad på, vadå som tack för att man funnits där och ställt upp?!
SKIT SNACK!
man ska fan inte ge för mycket av sig själv för då hamnar man i den sist som jag kommit i nu.
mår verkligen skit!! varför är jag bara en sån människa som måste vara snäll mot allt och alla, ställa upp och finnas där när det sen i slutändan visar sig att man inte får något när man gett en massa av sig själv ? varför är jag så god så jag tror det bästa om alla. varför varför varför???? fan såååå dåligt jag mått och så jävla många nitar jag gått på bara för att jag tror gott om alla..
nej fyy fan alldrig mer ,ska fan ta mig börja bli lite mer ego och bara tänka på mig själv för engångsskull !!!1

Skrivet av Passion_, 2009-05-16

Visa hela (0 kommentarer)