En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Amazing grace

helt underbart är det att jag träffat dig, mår hur bra som helst och är helt glad.
blir glad så fort jag tänker på dig, så fort jag ser ditt namn på min mobil, pratar om dig nästan alltid! :)
blir bara orolig. är så rädd för att jag ska bli sårad på något sätt, och det vill jag verkligen inte. allt känner verkligen så rätt med dig. verkligen totalt underbart.

vill inte att något ska komma emellan oss eller att någon ska förstöra för oss, för de finns ju ett antal personer som skulle kunna göra det, om de nu verkligen känner för det. men jag tänker inte låta det hända.
jag känner bara att jag vill stanna i denna underbara bubbla hur länge som helst :) tror jag börjar bli kär i dig :) , men det tänker jag inte erkänna för någon ännu för det har inte gått så lång tid så vem vet vad som kommer hända!?

det kanske inte ens kommer att fungera? , fast det är vad jag vill mest av allt, du är verkligen helt underbar, du är det bästa jag någonsin...

Skrivet av Passion_, 2009-04-26

Visa hela (0 kommentarer)

du kommer alltid finnas i mitt hjärta, i mina tankar, du är i en del av luften jag andas in, det är du som får mig att orka med allt var dag.
fast du är så långt ifrån mig och fastän vi blev splittrade från varandra, mot våran vilja, så kommer jag alltid älska dig och det vet du. du kommer alltid ha den där extra speciella platsen i mitt hjärta. du kommer alltid alltid alltid att finnas där. för innerst inne, i djupet av mitt hjärta är det dig jag hade velat vara med. men jag är tvingad att gå vidare, leva med olycklig kärlek för resten av livet, om vi inte ses om 6 år igen. vilket jag givetsvis hoppas. men vem vet vart livet tagit en då. men vad som än händer kommer jag aldrig någonsin glömma dig, aldrig någonsin låta någon ha samma plats i mitt hjärta.
det kommer förbli du som har den där platsen.
kommer alltid älska dig vad som än händer, glöm inte det.
tänker på dig natt som dag. så tro inte att jag glömt dig för det kommer jag aldrig göra hjärtat....

Skrivet av Passion_, 2009-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

nu är det snart två och en halv månad sen jag såg dig, sen du togs bort från mig. :(
har inte tänk så mycket, men nu finns du i mina tankar, där finns du alltid. du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, den bästa platsen av alla. du kommer alltid finnas där , vad som än händer och trots att jag går vidare. du var verkligen något speciellt, något som jag alltid drömt om, du brydde dig verkligem ,fanns där för mig i alla lägen. något som ingen annan någonsin gjort för mig. men tack vare dig så vet jag nu vad det är jag behöver i mitt liv...
jag hoppas allafall att vi kommer ses en dag igen, men när vet vi inte. i annat fall så finns du alltid i mitt hjärta, det ska du veta...
meabns seni özledim A....

Skrivet av Passion_, 2009-03-21

Visa hela (0 kommentarer)

är sååå psykist trött. måste du balnda in mig i din skit. nej, jag struntar i detta nu, jag ger upp. jag kommer snacka med dig en sista gång men sen får det vara bra. mår inte bra av att du blandrar in mig soim du gör.
är så psykist trött, deprimerad och helt ned sjuknen. orkar inte med dig och din skit, det är den som är den största boven i hela dramat. du är ändå så egotrippad så du bara täker på dig själv hela tiden. du lyssnar inte. du bara har dina sjuka tankar i ditt huvud. men de kan du fa ta mig hålla för dig själv. såna egergitjuvar som dig orkar jag inte med.

orkar inte med alla er som är så jävla egotrippade som bara tänker på ert eget, som inte kan ta er tiden att lyssna på era vänner som verkligen mår dåligt.. fuck alla som jag har ställt upp för och lyssnat på, när jag själv mått dåligt, ni som nu inte tar er tiden att lysssna på mig. är så jävla trött, riktigt trött. psykist trött och deprimerad.
men det är slut nu, orkar inte mer. ...

Skrivet av Passion_, 2009-02-06

Visa hela (0 kommentarer)

Fan alltså. så typiskt att detta skuille hända oxå liksom. varför tog du inte bara dina mediciner som du skulle. hade du gjort det så hade inte infektionen kommit tillbaka och blivit förvärrad... :(
det är rätt allvarligt oxå eftersom att infektionen sitter i blodet och att det är krångel med ditt hjärta :(
snälla jag ber dig , döö inte :( lämna inte din familj, och dina nära och kära.

även om du är en idiot, med tanke på vad du har hållt på med och håller på med, så önskar jag ändå inte liver ur dig.. för innerst inne är du en helt underbar människa... jag har halsbandet på mig som du ville jag skulle ha och jag ber verkligen till gud att inget händer eller att det blir allvarligare än vad det redan är... :(:(:(

JAG BER FÖR DIG HJÄRTAT !!!! Stanna kvar hos oss...

Skrivet av Passion_, 2009-01-23

Visa hela (0 kommentarer)

fan fan fan fan. varför lyssna du inte bara på mig istället för att vara sånt ego och bara tänka på dig själv??! är så jävla förbannad och besviken så jag inte vet var jag ska bli av.. om du bara hade lyssnat på mig istället, visste att jag hade rätt, så skulle inte detta ha hänt.
men varsågod. du gjorde ditt val och nu får du sitta där. men du kan glömma att jag sitter här ute och väntar på dig. vi har tyvärr känt varandra för kort tid för att det ska kännas meningsfullt att sitta och vänta på dig...
sorry.
now my life moves on, även fast jag helst av allt skulle vilja ha dig bredvid mig just nu!!! fastän jag tänker på dig varje dag, varje minut och sekund... men vem vet hur länge du får sitta där liksom. men säkerligen ett par månader eller upp mot några år!! kommer inte orka med de, därför är de bäst för oss båda ´, eftersom vi inte vet någonting och man inte kan få prata med dig eller få kontakt med dig, så är de bättre att jag får gå vidare.

Skrivet av Passion_, 2009-01-20

Visa hela (0 kommentarer)

fan, klänner mig så himmla splittrad. fan fan fan. de jag känner för dig är verkligen äkta och jag känner verkligen att du är en kille man kan vara med. men sen samtidgt inte. fan att du bara inte sluta med de du håller på med. varför sjunka till deras nivå, varför varför varför?
de är inte lönt att vara en större idiot än de verkliga smutsen ellerhur ??
så känner jag allfall. vill bara få dig att inse liksom. du fattar verkligen inte så mycket jag tycker om dig. men tycker det är jobbigt att sitta här och behöva oroa sig så fort du är iväg och härjar. kan inte sova, bara ligger och tänker och oroar mig som fan ,som jag aldrig gjort förr.
du är verkligen något specieltl som jag inte kan förklara. men är mina känslor vä'rt allt de som finns runt omkring???

Skrivet av Passion_, 2009-01-17

Visa hela (0 kommentarer)