En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Paulines bloggis

Åh vad kul de va säger jag bara:) fast jag störde mig på att de va mer folk på takida än vad det va på backyard babies. men annars så hade jag grymt kul:)

Skrivet av Pauline, 2008-08-11

Visa hela (0 kommentarer)

Förra lördagen så var man på yran då och såg på magnus uggla och hardcore superstar:) det var grymt kul:) sen så satt jag i en killkompis knä på stråket då kom vakten fram och sa ska ni göra porrfilm får ni gå hem. haha och ja satt ju bara där. de va lite små roligt. sen så skulle jag träffa martina men hon glömde bort mig:( så jag stog ute i regnet i tre timmar och väntade på henne. sen så skulle jag sova hos andre, men då hade han stängt av telefon. och jag hade ingenstans att ta vägen. men sen så kom jag på att jag kanske kunde få sova hos julius. och de fick jag så han var min riddare då. fast de va lite pinsamt när jag vaknade för ah vi sov hos hans syster, hennes man och två barn. sen så var även hans bror linus där och han polare kim. så man fick ju träffa alla på en och samma gång:P och imorgon så ska jag, annie, carro och johan till sundsvall och titta på backyard babies och takida. det ska bli kul:) längtar:) hoppas att det blir fin väder.

Skrivet av Pauline, 2008-08-08

Visa hela (0 kommentarer)

I söndags så var jag med min kompis Julius och sen på måndan så var det någon som hade ringt till mitt ex och sagt att jag och Julius hade strulat. det ska alltid skvallras så mycket på den här byn. man kan ju inte ens vara kompis med nån utan att man har sex med dom. jag hatar verkligen små byar. men nu till lite roligare saker:) på lördag så ska jag, syster, julius, mirjam och kroko till lövstabadet inne i stan och titta på hajen filmen medans vi ligger i poolen:) det ska bli grymt kul:) haha längtar redan:) sen helgen efter de så ska jag på yran:) och helgen efter yran så ska jag på streetrace och crusnig i sveg och då ska jag även på 30 års kalas så de kommer att bli grymt kul:)

Skrivet av Pauline, 2008-07-23

Visa hela (0 kommentarer)

ja då har man varit på 18 års kalas då eller de va rättate sagt igår:P De va kul:) tårtan va god:)
sen så åkte jag och föddelsedags barnet hem till mig då:) där lyssnade vi på gamla godingar, drack lite doolys och kollade på några jätte fula filmer på internet:P sen så ringde julius så man fick lyssna på lite maiden:P det va skoj:) och nu har den ny blivna 18 åringen gått och lagt sig för hon ska upp och jobba idag. och snart kommer jocke hit för att vara social med mig ett tag:) de ska bli kul. sen så hittade jag värsta grymma sidan idag:) http://www.birthday.se hur bra som helst:)
sen så är den här filmen hur rolig som helst då tycker jag iaf http://www.jesper.nu/filmer/WTF/4635-Killar_som_behover_flickvanner/ haha garva så jag nästan höll på att kissa på mig:P sen så fick jag och martina för oss att vi skulle dricka rått ägg och de smakade ja inge gott. de va nästan så man ville spy. men men det är ju alltid kul att testa något nytt:P fast de va inte så kul:P...

Skrivet av Pauline, 2008-07-17

Visa hela (0 kommentarer)

Åh crusingen i bräcke var ja helt underbar:)
så mycket fint att titta på och allt var då inte bara bilar:P haha
men bilarna va ju nästan att dö för, och det doftade kärlek hela kvällen:) jag va så lycklig:)
sen på kvällen gick man upp på torpet och dansa lite och där träffade jag några av mina gamla hockeypolare som anders, björn och johnny. det va skoj förutom att dom vart lite väl överbeskyddande:P men men. haha en av dom fulaste sakerna var ändå när johnny kom och ställde sig brevid mig och titta på hela tin så tittade jag på han och forsatte att prata med patrik sen så tittar jag på han en gång till då inser jag vem de är. så grymt fult:P sen så dansa jag lite med han sen så ser anders och han kan knappt fatta det är jag så han bara sist jag såg dig va du ju bara tre äpplen hög och nu har du vuxit och blivet en mycket fin kvinna om jag får säga det själv, sen står han och ger mig komplimanger i typ en kvart, de va lite jobbigt. sen bjöd han på en cider....

Skrivet av Pauline, 2008-07-16

Visa hela (0 kommentarer)

Ja nu har man vare här nere i jkpg ett bra tag då, så ikväll åker man hem. ser inte fram emot dom 10 timmarna som jag ska sitta på tåget. men jag har haft det väldigt kul här nere:) shoppa för 2000+ sen så har jag sett hur många fina bilar som helst:) jag har även vare på krogen med min morbor:) har legat på stranden och slappat. och gjort en hel del massa mer. fast nu är de slut på de roliga:( eller nä för när jag kommer hem så är de crusing på lördan:) fast jag ska jobba på lördag och söndag:( men men tänker festa ändå:P haha. sen så kanske en polare från sundsvall kommer och hälsar på:)

hihi nu ska jag gå och äta en muffin:)

Skrivet av Pauline, 2008-07-08

Visa hela (0 kommentarer)

Om en halv timme kommer Mariell hem:9 och då ska vi åka till A6 och shoppa:) gus så under bart:) jag tror jag ska köpa en snygg body till min jeansshorts:) så att det inte ser så dumt ut, det ser ganska dumt ut när man har linne under:P och sen så ska jag köpa skor, underkläder och en held del massa annat underbart:) jag älskar att shoppa:)

Skrivet av Pauline, 2008-07-02

Visa hela (1 kommentar)

idag gick jag en halv mil de va riktigt jobbig, sen så gick jag på ica och köpte mig ett packet ben and jerry och åt upp allt själv som belöning för jag hade vare så duktig som va ute och gick:P haha men det va jätte gott iaf:) och nu sitter jag och väntar på att micke ska logga in på msn. och imorgon så ska jag till A6 och handla lite så jag undrar om man lyckas göra några roliga fynd:)

Skrivet av Pauline, 2008-07-01

Visa hela (0 kommentarer)