En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Pearlque

Pearlques Life

Min dagbok om allt som mina tankar kretsar kring...

Jag har två kusiner som är tvillingar. En dag när de va i skolan snackade de me sina kompisar om att de va enäggstvillingar, en lärare hörde de o sa "nej, ni kan inte vara enäggstvillingar ni är ju inte ens lika, fråga er mamma tills imån"! Hahaha, tror hon inte att de vet om de är enäggstvillingar när de e 13 år?! Herregud asså... och dessutom e de aslika! XD Hahahaha

Puss o Kram

Skrivet av Pearlque, 2007-04-13

Visa hela (0 kommentarer)

När jag och min kompis, Frida, pratade om vårt gemensamma musik intresse kom vi på idén att bilda ett band! Efter en massa namn- förslag (b.la. Devil with Halo, youngsters, pink devil m.m.) bestämde vi oss för ett som passar alla våra bandmedlemmar: Black Gold.
Än så länge är vi fyra bandmedlemmar: Jag (sångare, basist), min kompis Frida (trummis), min kompis Robin (gitarrist) och min kompis Merja (sångare).
Merja har tyvärr blivit erbjuden att sjunga i sin pojkväns band så vi kanske mister en bandmedlem.. Jag hoppas verkligen att Black Golds framtid är ljus, och att våra självskrivna låtar blir populära!!

Älskar er alla!! Puss & Kram!

Skrivet av Pearlque, 2007-04-12

Visa hela (0 kommentarer)

I sommras flyttade jag ifrån mitt älskade Karlskrona till det stora Stockholm...
Gud, vad jag saknar alla mina goa vänner, släktingar och sjyssta lärare! Älskar er!
Flyttade från villa till radhus, bytte stort rum mot litet, rik skola mot fattig... Varför flyttade vi då? Jo, för att mina föräldrar har fått jobb här... Livet är verkligen orättvist ibland.. Men jag trivs faktiskt rätt bra ändå.. Har fått nya vänner; Frida, Jessika, Moa och My. Love u!

Kram så länge!

Skrivet av Pearlque, 2006-09-04

Visa hela (0 kommentarer)