En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pennies bloggis

Har inte kunnat skriva något i helgen för vi har inte haft någon dator hemma.
Kort resumé över helgen: var på fest i lördags, blev otroligt full på nästan ingenting och spydde massor. Var bakis i söndags och fick en utskällning av killen vi var på fest hos för mitt beteende. Hatar honom just nu...

Men nu har skolan börjat igen och det känns väl sådär. Är inte kompis med någon i min klass så jag har ingen att vara med. Men det känns faktiskt helt okej för då kan jag koncentrera mig på pluggandet. Men nu har jag givetvis hamnat i en grupp med några som jag typ hatar, haha!

Men nu ska jag dra och fira min lillebror, han fyller tio och ska få en iPod ! Han vet typ EN låt! Fatta vilket slöseri. Jag har bara 128 MB på min Jens of Sweden . Ska verkligen tjata så att jag också får en!

Pusspuss

Skrivet av Pennie, 2005-08-23

Visa hela (0 kommentarer)

Hejhej på er allihopa!

Det här är alltså det första inlägget jag skriver på min blogg. Det känns kul med en blogg tycker jag, jag tycker det är kul att skriva och hoppas ni tycker det är kul att läsa. Jag kommer skriva lite om allt möjligt; skvallra lite om mina polers (hoppas inga av dem läser det här ;D), skriva om kläder jag sett, ska köpa, ha köpt, om böcker jag läst, filmer och tv-serier jag sett (OC är den bästa som finns, typ...), om saker som hänt; helt enkelt mitt liv. Hoppas ni tycker det är intressant och kommentera gärna!

Aja, vi hörs snart!
Pusspuss

Skrivet av Pennie, 2005-08-19

Visa hela (0 kommentarer)