En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Vårens nyck

Jaha då har påsken varit, känns lite konstigt då jag alltid brukar vara på "Lilla Stockholm" men nu är det ju på fel sida landet så att säga. Nathalie är som tur var här och Marcus kom ner en sväng, han lämnade ner Trix till oss igen. Men killarna accepterar inte varandra, det är nu bara att inse. Det är inte roligt men sant.
Jag väntade att Johan också skulle komma med, men han ska ta sina allergisprutor i veckan så vi riskerar inget förrän doserna är uppe i topp, så fast det är sorgligt och ledsamt för oss så väntar vi med glädje till nästa tillfälle att han kommer ner igen.
Påsken bjöd på ett rejält bakslag med vädret. Snö i massor som gömmer alla vårblommor som har kommit upp. Jag sätter ut lite nya bilder så ni kan se vad som finns i blomväg under snötäcket som är minst 1 dm nu. Sätter även ut lite bilder på: Elli är väldigt social med oss och ska vara med både när vi syr och sitter vid datorn, medans Mitzi och Trix gärna intar den slappa stilen lite grann på håll.



Skrivet av Pias, 2008-03-26 08:56

Härliga bilder!!!! Jaha, då e de bara att leta vidare ny husse eller matte till Trix då. Attans va du fått de fint i affären. Bara positivt från kunderna... Men ack va de verkar svårt att inte köpa in för mycket godis och leksaker till hundar och katter, de finns ju hur mycket som helst. Jag var alltså inne när Pia hade en försäljare där..

Skrivet av Carina, 2008-03-26 20:39

Härliga bilder!!
Tur att inte jag har affär..så fort det blir vår igen så kör jag upp en sväng och hälsar på.

Titta in på min blogg så får du se bilder på världens goaste Pralin...

www.123minsida.se/waldweilers

Skrivet av Marie & Lapparna, 2008-03-26 22:39

Fina bilder på er och djuren tillsammans. Ni ser ut att ha det mysigt ihop.
Kul att ni trivs och att affären går bra.
Allt gott önskar vi er,

Skrivet av Karin o Akila, 2008-03-30 22:19

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?