En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Pimpy

Crazy ass Dumb

Tjena jag kommer skriva om grejer som händer i mit liv , och bara en massa skit , jag håller på med en massa roliga saker typ spelar trummer i 3 band är spel beroende av data och tv spel då aldså. Jag kör thiboxning jag gör en jävla massa skit pluggar där någonstans i backgrunden ochså när man hinner med. Så kommer skriva en del om banden
P4p (play for pilsner)
Och dom 2 andra banden som vi inte riktigt har några namn för en...Duck fuck vore coolt men men aja nu pallar jag inte skriva mer allmänt skit om mig juste hetter Jimmy hare.

Ps länk till min sida : http://x05.guc.se/~jikar (jobbar på den)

Tjena på er läget? hehe då var skolan igång igen då. Dagen rullade väll på somnade bara på en lektion (Digital bilden är riktigt seg aldså) Men resten av dagen klarade man av fint men är helt slut. Somnade så jäkla sent igår typ 2 halv 3 och gick upp 6 så man var slut idag aldså.
Sket i träningen ochså orkar inte åka tillbacka till uppsala igen för att tränna idag.
Annars så har dagen varit almänt bra idag , lite strul på morgonen men annars rullade det på.

Nu ska jag bara ligga i sängen och bara ligga här tills jag somnar i natt , fan va soft ska bli skönt lär säkert skriva ett till inlägg innan kvällen är slut...Brukar bli så av någon konstig anledning men men vi hörs hare.

Skrivet av Pimpy, 2008-11-03

Visa hela (0 kommentarer)

Jahap nu var det sköna lovet slut som gick helt jävla sjukt fort så man blir helt knäckt.
Hmm jag hade plannerat en massa saker men han inte med helften ens.
Men han iallafal med att gå på konserten iallafal (Disturbed)
Ja så nu sitter man här på rummet med skrolle och invänntar grynningen att ta sig tillbaka till plugget i uppsala.
Ahh jobbigt har ingen lust jag och poolarn funderar på att sjuka oss i 2 veckor och dra till canarie öarna men det kommer nog inte hända(men vore jävligt nice faktis,,,,)
Japp men man ska inte gnälla skolan är väll okej lite jobbigt att gå upp så tidigt och pendla så långt , tar nästan en timme till skolan eller ja en timme minst faktis.
Det drygast är väll att klassen jag går i är helt scenil finns inte en vanlig mäniska i klassen som går att prata med det är typ jag och sebbe och fuckface och möjligen hobbit ibland.

Resten är ju mongolider hella bunten men det är väll det som är scharmen med det hella antar jag. Våran klass har så...

Skrivet av Pimpy, 2008-11-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är en sån som älskar Mac. Dom där äppel datorerna son alla säger suger men som är jävligt snygga. Jag har alltid vart ett pc fan sen köpte jag mig en macbook fastnat för dom nu aldså synd bara att det inte gåra tt spela några spel på dom men fan va sköna dom är.
Allt bara rullar på inte en massa fel och virusskyd och skit det bara funkar.
Aldrig lagg aldrig en massa fel allt bara funkar så jävla skönt. Snygga som fan är dom ochså och dyra men det är det värt.

köp Mac säger jag bara nice som sjuton aldså!

Skönhett aldså

Skrivet av Pimpy, 2008-11-01

Visa hela (0 kommentarer)

"Glömmde" skriva om en grej i min presentation har ju för fan flickvän ochså! Får väll ta och skriva ett par rader om henne med .
Ja hon hetter Caroline men kallar henne skrolle. Hon är norsk/Dansk jag vet låter lika konstigt i mina öron. Hon kan snacka både Norka och Danska vilket jag inte kan fatta för jag förstår inte ett skit av något av dom men men.
Hon gör ochså en massa roliga saker precis som jag gör , hon är typ med mig! Sen så gör hon lite anndra grejer ja tjej grejer som inte intreserar mig så mycket .
Japp jag gillar min skrolle iaf specielt när hon sover då är hon tyst , hare.

Skrivet av Pimpy, 2008-11-01

Visa hela (0 kommentarer)

Tjena tjena igår var man på disturbed i fryshuset , Fyfan vilket drag det var. Det var värkligen värt att köa i dom där 3-4 timmarna . Var riktigt jävla kallt men men. Riktigt hårt när dom kom utt på scen aldså.
Tyvär körde dom inte mina favorit låtar som tex Droppin plates eller liberate men det var riktigt bra endå. Var riktigt nice när jag och jeppe drog rakt in i moshpitsen och buffla runt var riktigt härligt , fick ett par smällar men det var det värt. Hehe nej fan vilket drag det var bästa konserten aldså disturbed aldså fan va sköna dom är. Hare // St. Jimmy

Där har ni liberate!

Skrivet av Pimpy, 2008-11-01

Visa hela (1 kommentar)