En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Postis12s bloggis

Jag kunde övertala min far att sälja sitt tandguld till PostalGold . Fråga mig inte hur jag gjorde det men han har beställt det här gratis Guld-Kittet nu. Äntligen behöver jag inte se dem längre, så skönt!

Skrivet av Postis12, 2010-07-29

Visa hela (0 kommentarer)

Jag brukar klaga på att min fars gamla tandguld ligger där hemma och ser äckligt ut. Jag tycker att man bara inte sparar sånt, om man en gång valde att ha guldtänder och av någon anledning inte har dem längre behöver man ju inte spara på dem heller. Jag hittade den sidan som jag skrev om innan och sa att far han verkligen måste sälja sitt tandguld nu, annars gör nog jag det. Han ska gå in på PostalGold kolla på http://www.postalgold.se/salj-tandguld för att bestämma sig hur han gör. Som sagt, ifall han inte gör det gör jag det!

Skrivet av Postis12, 2010-07-28

Visa hela (0 kommentarer)

Även om det är mycket billigt att hyra bild i USA, är det mycket dyrt om en olycka händer. Ifall ni ska över dit på semester så läs gärna följande artikel Sydsvenska Dagbladet. Ifall du behöver lite extra pengar, kolla även in Postal Gold hemsidan. Där du kan sälja gamla guldföremål som du inte använder längre och få kontanter mot guld.

Skrivet av Postis12, 2010-07-27

Visa hela (0 kommentarer)

Jag lagade mat till familjen igår och testade risotto som jag och familjen älskade. Jag tänkte att jag måste ju dela med mig så här är länken
. Måste tillägga att jag börjar laga allt mer från Jamie Olivers recepter, de är bara så underbara. Han har rätt bra vegetariska recepter så det får ni kolla på :)

Skrivet av Postis12, 2010-07-21

Visa hela (0 kommentarer)

Jag ska börja med att säga att jag äter kött men att jag vill försöka äta så lite som möjligt i framtiden. Många av mina vänner är vegetarianer och egentligen äter jag redan nu rätt lite kött. Men ändå, av någon anledning har jag inte kunnat sluta helt. Jag tror att det beror på att jag inte kan säga nej när jag är äter hos någon och de har lagat kött. Det är alltid så kompliserat men ändå, vegetarianer klarar, och måste klara, att säga nej. Som man har kunnat läsa ökar kött risken för cancer men även risken för klimatförändringar. Vi kanske känner att en enda person inte kan göra så mycket åt klimatet men risken för cancer kan vi säkert minska. Även klimatförändringar kan vi förhindra på längden. Japp, efter att ha skrivit detta är jag ännu säkrare på att jag verkligen vill sluta. Egentligen helt. Oh vad jag är glad att jag lagade en vegetarisk pasta igår som jag har med mig idag :)

Skrivet av Postis12, 2010-07-21

Visa hela (0 kommentarer)