En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Primula

BloggisMinaj

En blogg om mitt liv i det Gula huset. Jag har Asperger och kommer skriva lite om hur det är att leva med det. Mina drömmar och tankar kommer vara skriver rakt från hjärtat! Jag hoppas ni uppskattar den tid jag lägger ner på min lilla blogg här. Kommentera gärna!

Hej! Nu har min syster en blogg på bloggis och det skulle va kul om ni kollade! Hon heter Nessa här på bloggis. Så kolla gärna på den! Hon kanske inte skrivit så mycket än men ändå :)

Puss på min lilla storasysters svål! <3

Skrivet av Primula, 2012-02-25

Visa hela (0 kommentarer)

Halluo! Jag har två nya uppladdade bilder och undrar vilken jag ska ha som profilbild. Skriv i en kommentar vilken du tycker! Snälla kan du kommentera vilken du vill för annars kommer jag nog inte ha nån av dom. Snälla!

Eller... ?

Skrivet av Primula, 2012-02-13

Visa hela (3 kommentarer)

...

Har sovit över med en kompis hemma hos mej. Det var kul! Länge sen jag sov över med nån. Helgen har börjat bra men antar att det blir helt annorlunda när skolan börjar igen. Men men, man får hoppas på det bästa!

Puss Primula!

Skrivet av Primula, 2012-02-04

Visa hela (3 kommentarer)

Idag på elevensval så fick vi gå in på vad vi ville på datorerna. Jag valde såklart att gå in här. Jag bytte profilbild då. Nej men nu ska jag skynda mej lite, syrran väntar på att få spela.

Puss från Primula<3

Skrivet av Primula, 2012-01-20

Visa hela (0 kommentarer)

Hej!Ska önska mig en cardigan i jul men kan inte välja mellan två J&Auml;TTEsnygga som jag hittat på en sida (berättar inte namnet på sidan tyvär).Här nedanför kommer jag ladda upp en bild på båda av dom och så får du gärna komentera vilken du tycker är snyggast.Båda har söta detaljer och ser leda, mjuka och sköna ut så det är svårt att bestämma sig.Det är som om man bara får välja EN kaka till men det finns två sorter som båda är J&Auml;TTEgoda, det går liksom inte!Älskar cardigans men du kanske aldrig hört talas om dom.Det är nog ganska omöjligt att du vet vad cardigans är så jag skulle kunna berätta det.
Cardigans är en sorts "tröja" eller heldräkt och om det är en heldräkt har den oftast lång/ trekvartsärmad och har korta "ben", ungefär som shorts i längden, är det det som en tröja är den typ likadan som heldräckt fast utan underdel ;D.Cardigans är ofta i fuskpäls och i någon söt färg med urgulliga detaljer som små öron, rosetter och...

Skrivet av Primula, 2011-11-21

Visa hela (0 kommentarer)

Gsm litegran,lyssnar på Jessie J med "Do It Like A Dude".Livet leker bara och är härligt! Ska rida idag och det ska bli kul trots att jag är bara såååååå trött!!!Hoppas på lilla Zorro idag med. Har ni sett min profilbil förresten!?Den är skitgullig!

Skrivet av Primula, 2011-10-20

Visa hela (0 kommentarer)

Kawaii är la snyggt elle!?Vet du inte vad Kawaii är för nåt!?Snälla du...Kawaii är en stil men betyder också "hjälplös" på japanska men iallafall så är det världens snyggaste stil!Färgstarkt, överdrivet och mycket rosetter,pandor och sånt.Ett ex. på Kawaii är:

Skrivet av Primula, 2011-10-19

Visa hela (2 kommentarer)

Tänkte bara skriva lite kort.Imorn ska jag rida i Mjölby.Hoppas på att få <3Zorro<3 det lilla hjärtegrynet!Han är min favvohäst och vi ska ha galoppfattningar och han är superbra på att galoppera som tur är för annars skulle han nog bara vara "hatad" av alla utom mig för det "ända" han är bra på är galopp och att hoppa eftersom det är det som han gillar mest.Ja just det nu glömde jag att alla på Bloggis gillar hästar;-)Vart en skaplig dag idag med.Va med några kompisar och hade kul och hade sälskap med dom till deras handboll-träning och åkte sen hem och åt plättar som mamma lagat som vart supergoda!Jag åt 15 och 1 halv plättar!!! Men jag vart ändå inte mätt så jag åt en halv tallrik pasta med margarin också.Nu har man ju kommit in i tonåren så man blir ju ALDRIG mätt!!!!Lyssnar lite på Lady G en gammal låt azzå för dom är nästan bättre än dom nya låtarna tycker jag...typ.Har tänkt på en sak,relatift många har ju kollat på mina inlägg men några...

Skrivet av Primula, 2011-10-19

Visa hela (1 kommentar)