En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

TANKAR OM LIVET -- SKAPA DIN EGEN VERKLIGHET!

Varför är jag så ilsken?

Jag är så egoistisk. Jag sårar bara mina närmaste, när jag egentligen vill vara snäll. Det är ju oftast de människor som betyder mest för mig som jag är mest vrång emot. Kanske för att jag vågar. Men det blir ju så fel, precis tvärtom mot vad jag vill.

Gud vad det är svårt, livet, när det egentligen är så fantastiskt att ha fått chansen! Jag vill lära mig mer om livet, men jag vill inte göra dem som betyder mest för mig, illa.
Får väl bli eremit!

Skrivet av Ragnhild, 2006-01-04 18:58

Jag tror att när en människa inte lyssna på sitt eget inre så blir man ilsken! Lyssna mera inåt så skall du se att du blir gladare utåt!

Skrivet av solis-silos, 2006-01-04 20:27

jag tror inte att du är egoistisk , du bryr dej ju om dessa människor och viill inte såra dom eller göra dom illa. kanske ska du som tidigare persdon nämnde försöka lyssna mer på dig själv för om du lär känna dig själv och kna vara glad för den du är så är det lättare att vara glad utåt...och om det är så att du har gjort dina nära illa så lär av det så att du inte gör om samma misstag en gång till. om dom gillar dig så kommer dom att ge dig en chans till. alla gör misstag vi måste bara lära oss att lära från dom!!!!

hoppas att allt blir bra! //hanna//

Skrivet av Hanna_H, 2006-01-04 20:44

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.