En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

TANKAR OM LIVET -- SKAPA DIN EGEN VERKLIGHET!

5 januari!

Nu är jag uppe, knappast vaken än. Jag sov så illa i natt pga mina utspel. Hade faktiskt ont i hjärtat och det strålade ut i vänstra armen. Men det lugnar väl ner sig. Jag drömde att jag ringde 112 men där hade de inte tid med mig. Ganska komiskt egentligen.
Livet går i alla fall vidare och det är ju tur.
DEt är nog sannt det ni säger, att för att må bättre, bli mer harmonisk, då måste jag först lära mig lyssna inåt och förstå mig själv mera. Då kommer jag att kunna vara en mer hel och social person som kan vara ärlig och kunna visa vem jag är, även om jag möter människor jag är osäker inför. Det som är svårast för mig är när någon ljuger för mig, om jag kanske lämnat ut mycket av mig själv till en människa och trror att jag fattat att relationen är jämlik. Om då den människan ljuger för mig, då har jag så svårt att våga lita på henne igen. Det är som ett sår som aldrig läker.
Jag är ju den typen som inte vågar släppa folk inpå livet i första taget pga jag har blivit så kränkt så många gånger. Men när jag då gör det ändå, öppnar mig alltså för någon som sen ljuger och missbrukar mina förtroenden, det gör så djäkla ont. Jag måste försöka hantera sånt så jag inte går under för varje gångdet händer.
I denna värld som styrs av mediabruset om hur man ska vara, se ut, vad man ska gilla osv, måste jag försöka behålla förståndet, fatta modet och hålla mig till vad jag själv anser är meningsfullt.
Ojdå det här blev djupt, men det är mörkt och då åker jag lätt in i djupet.

Skrivet av Ragnhild, 2006-01-05 06:31

Du bara MÅSTE undersöka ditt hjärta!!!!

Skrivet av solis-silos, 2006-01-05 11:25

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.