En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

TANKAR OM LIVET -- SKAPA DIN EGEN VERKLIGHET!

En fri onsdag!

Jag är ledig idag GUD så skönt! Tar ut flextimmar, har ca 25 timmar +. Min GUBE säger att jag åtminstone ska gå ner till heltid och känna hur det känns innan jag börjar prata om att dra ner på min arbetstid. Han har så rätt så rätt.
Men jag känner bara att tiden, den glider undan och försvinner, rinner mellan fingrarna på mig. Hur får jag min hjärna att lugna ner mig? Det är sådant tempo i världen idag, att jag tror det kommer att bli ett bakslag i mänskligheten på någe vis. Men jag får inte ens min egen hjärna, mina egna tankar att varva ner. Hur ska jag då kunna tro att någon annan eoller min omgivning ska fatta att jag håller på att brista i tsen bitar?
Robert Broberg, som är en av mina idoler skriver såhär i en sångtext: "sprucken i tusen bitar, har jag en kostym längst inne i mig" Men om den också spricker hur blir det då då?
Nej nu måste jag försöka få i mig något nyttigt.
Är tacksam för tips på hur jag ska reda ut min tillvaro.

Skrivet av Ragnhild, 2006-02-01 11:56

hej, tack för ditt inlägg... Boken heter "kvinnor som älskar för mycket" och helt plötsligt hade jag ett namn på det faktum att jag dras till eländiga karlar som bara utnyttjar en och som beskrev varför jag var fast i "duktig flicka" och "jag-ska-hjälpa-dig-träsket" - jag märkte också att jag inte alls varit kär i vissa personer utan mer rädd för att vara ensam eller bli lämnad...

Vet inte om den boken kan vara dig till någon hjälp då mitt 'problem' är lite speciellt men jag har märkt att många tjejer/kvinnor runt om mig har en "släng" av detta... :-)

Jag hade tur som hittade en självhjälpsgrupp som tog upp mitt problem och med hjälp av 6 andra kvinnor med liknande problem har jag fått modet tillbaka och ser ljust på framtiden igen! Lycka till och hör av dig igen om du vill "dela dina tankar" med någon...

Skrivet av dozan, 2006-02-01 14:28

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.