En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

TANKAR OM LIVET -- SKAPA DIN EGEN VERKLIGHET!

Att växa genom möten!

Jag har läst halva Kay Polacs bok "Att växa genom möten" idag! Som friskvård. Ja tänk om det går att vara så ödmjuk och tänka att alla människor jag möter är utsända bara för att jag ska lära mig något av dem, öva mig i mötena! Jag har en bit kvar där det märker jag. Jag vill inte vara så djävla allvarlig, ta detta livet så gravallvarligt att jag hinner dö innan jag vågar leva fullt ut!
Min cirkel ja! Så mycket vi bär med oss från barndomen ändå! Som vi ältat runt runt i hjärnan och som bromsat vår utveckling! Detta ska jag nu för min del sätta stopp för! Nu är det nu och det som varit måste jag lämna! Gud eller universum kanske kan rycka mig i örat när jag får återfall och blir som jag alltid har varit! Det är slut med det nu! Jag orkar inte släpa på mitt inre längre. Jag måste väl också få må bra någon gång, riktigt inifrån bra?

Skrivet av Ragnhild, 2006-03-08 22:00

Jag har varit på en av Kays Pollacks föreläsningar. Känslan precis efteråt var att han vet nåt som vi vanliga dödliga inte vet. Jag försöker alltid att välja lyckan, tyvärr är det inte alltid så enkelt!

Skrivet av Mandolen, 2006-03-08 22:09

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.