En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Rawberts bloggis

Unts unts unts, så lät det igår när man var på Kåren med vännerna. Vi hade skoj måste jag säga, aningen för lite folk men det var väl för att kåren normalt sett inte har öppet på lördagar... de flesta var väl inne i stan o stod i tryckte sig mot varandra på Klaras och köpte dyra drinkar.

Idag har man varit halvbakis, inte illamående eller huvudvärk utan bara... konstant hungrig. Känns som magkatarr eller vad det heter när man går och är hungrig hela tiden även fast man inte behöver käka. Fast så är ju jag normalt sett men idag var det lite extra.

Såg den halvgamla filmen The Bourne Supremacy med Matt Damon (MATT DAMON). I filmen var det flertalet jaktscener i form av bilåkande och springande. Jag fattar inte att Hollywood alltid ska ta med sådant skit, jag klickade bort filmen under dessa scener och satt o surfade nyheter, tyvärr men jag ser inte det intressanta i såna scener. Sen minns jag att i reklamen för filmen så visades Julia Stiles namn...

Skrivet av Rawbert, 2006-04-03

Visa hela (1 kommentar)

just do it man!

Så lät det när jag blev uppmanad att börja skriva på min egna lilla blogg.

Tyvärr finns det aningen för många bloggar där ute på internätet, men det skiter jag i för tillfället. Jag har inte bestämt mig för vad som ska stå här, det pendlar mellan att skriva om lite musik, film, tv-serier jag gillar... eller kanske min gråa vardag... eller varför inte skriva något småelakt om allt som pågår här i världen?

En blandning av alla tre kanske vore att föredra, jag ska fundera på detta och se vad jag har att säga till er via denna blogg.

Veckans låt: Dub Sweden - We're so loud
Tätt följt av: Timo Räisinen - Fear no darkness, promised child

Senast sedda film: V for Vendetta <- Bra shit alltså, även jag som tyvärr inte är ett dugg politisk intresserad blir sugen på att starta revolution, även fast man har det förhållandesvis...

Skrivet av Rawbert, 2006-04-01

Visa hela (2 kommentarer)