En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Idag såg jag ett exempel av ett mycket fascinerande fenomen:

En vän från universitetet ringde i morse för att be mig hjälpa henne med ett experiment. Jag hann knappt tacka ja innan hon ivrigt berättade vad det handlade om:

Hon skulle placera två olika skyltar på ett par skilda platser i Stockholm Centrum. Skyltarna skulle göra reklam för samma sak (en påhittad amerikansk film) men skiljas åt av en rubrik. Den ena skylten skulle tydligt säga att filmen var barnförbjuden. Enligt hennes hypotes skulle fler människor läsa filmdetaljerna om det framgick att de inte borde se den.

Eftersom projektet skulle ge på två platser, och hon inte hade fått tillstånd för kameror, behövde hon mig för att registrera resultaten vid en av platserna.

Vad hände tror ni? Kan sådana rekommendationer verkligen göra en film populärare? Vad tror du?

Berätta gärna hur du reagerade när du såg titeln för detta bloggmeddelande. Blev du nyfiken?

Jag presenterar resultatet av experimentet imorgon.

//Rick'

Skrivet av Rick, 2009-04-14 12:21

Sådana här studier tycker jag om. Visst är det intressant att få granska de egenheter man inte vet om att man innehar. Vad är arv , hur påverkas vi av miljön osv. Ser med spänning hur denna blogg kommer att utvecklas. så skriv på , armarna rakt ut bara krokarna hänger ( för att citera en kär "Jarse" inneboende från mitt förflutna )

Skrivet av levamedÄS, 2009-04-15 12:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?