En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Efter att ha placerat muggen prydligt vid tallriken, såg jag skymten av någonting i kanten av mitt synfält. När jag höjde blicken fångade någonting på andra sidan fönstret mina blick. Kaféet där jag åt min lunch var litet, och knappast en plats för mirakel, men där stod hon i alla fall; ett ivrigt gäckande faktum inför min teori om att ingenting intressant kan hända vid lunchtid.

En minst sagt egendomlig syn. Hon ägde ett härdat ansikte som hade upplevt åtminstone 70 vintrar, ett rosafärgat hår och tre ringar som satt med jämna mellanrum längs näsan. Hennes högklackade skor matchade utan tvivel hennes hår, om man bortsåg från de oljefläckar som samlats längs deras latexliknande material. Hennes blick gick snabbt mellan två punkter: handtaget och pedalen på den EU-moped hon försökte trampa igång.

Jag var ordlös av förvåning. Mina ögon måste ha varit stora som tekoppar när jag förstummad kryssade över en punkt på min interna upplevelselista. När jag hade sagt att jag någon gång ville se en gammal tant i med rosa hår starta en moped så kunde jag knappast ha varit allvarlig. Eiffeltornet och de egyptiska pyramiderna hade jag faktist räknat med att se någon gång, men detta...

Efter att ha fått igång mopeden och gett mig en misstänksam blick for den egendomliga kvinnan iväg. Jag blinkade ett par gånger i ett försök att sluta stirra. Efter ytterligare ett par blinkningar och en självproducerad örfil, återgick jag till att dricka upp mitt nu svala kaffe.

Det verkade onekligen som om en viss programledare haft rätt: Ingenting är omöjligt.

http://rickchi.blogspot.com/

Skrivet av Rick, 2009-04-16 00:49

haha härlig tant! :D

http://egolife.blogg.se

Skrivet av Emma, 2009-04-16 01:10

Självproducerad örfil, haha. Du kan berättarkonsten du =)

Härlig tant.

Förresten, jag börjar tro att man drar till sig det man önskar sig. Så ingenting är omöjligt. Verkligen inte.

Skrivet av Waterfalls, 2009-04-16 09:16

Har kollat runt lite här nu och med de bevingade och ytterst djupa orden av Carrie Bradshaw (äh skoja bah) Me like ;)

Skrivet av Diana, 2009-04-16 14:09

Bra skrivet!

Mycket underhållande. :)

Skrivet av Max83, 2009-04-16 18:34

Hi hi...vad kul...
Jo...jag håller tillbaka lite...är förvirrad i min blogg...men jag kommer åter...

Skrivet av Miss_Petty, 2009-04-16 18:50

haha klockrent!!
tack för kommentaren i min blogg som gjorde att ja hittade hit.. har läst några av dina blogginlägg å ja måste verkligen säga att de e minst underhållande!! ibland ska man tydligen vara försiktig med vad man önskar att få se/uppleva!!

Skrivet av Balansant, 2009-04-16 20:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?