En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Rick'

Dexter är tillbaka

Taggar: drama tv serie rick dexter show

I söndags sände Showtime det första avsnittet av den fjärde säsongen av Dexter. Den karismatiske seriemördaren är tillbaka ännu en gång för att tillfredställa sina mörka begär och leva upp till sin nya roll som familjefar.

Mycket tyder på att denna säsong kommer att bli den bästa. Hall och Carpenter framför sina karaktärer med precision, medan John Lithgow (fr. Tredje Klotet Från Solen) gör en fantastisk insats som den hänsynslöse Trinity-mördaren. Därtill har Carradine kommit tillbaka för att spela den sluge FBI-detektiven Frank Lundy.

Handlingen leder nu också till mer emotionellt laddade scener. De nya kraven på såväl Dexter som de i hans omgivning gör serien mycket sevärd, speciellt för de hängivna fansen. Dessutom kommer förmodligen den mest förväntade scenen att nå tittarna den här gången - Debra kommer närmare och närmare avslöjandet av Dexters mörka hemlighet.

Utan att berätta alltför mycket kan jag slutligen säga att serien nu inte har särskilt många begränsningar. Du kommer att förstå vad jag menar efter de första scenerna. Känsliga tittare varnas - två gånger!

Hur du ser första avsnittet

Du kan se det genom live streaming, som förklaras på Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article425014.ab

Annars kan du beställa Showtime till din TV. Det är väl värt pengarna - utan tvekan.

Skrivet av Rick, 2009-09-29 00:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?