En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Rickelito

Ni hittar mig numera på rickelitosreality.blogg.se!

Dont judge me...just trying to have some fun!

Att älska är att riskera bli avvisad
Att leva är att riskera att dö
Att hoppas är att riskera förtvivlan
Att försöka är att riskera ett misslyckande
Men vi måste riskera
bara den som tar risker är fri
För den största risken av allt är att inte riskera någonting!

God Morgon Malakas!
Har inte direkt blivit bortskämmda med solsken dom senaste veckorna, så när solen igår var på strålande humör så var det bara att ge sig ut och glassa på stan! Vaknar även idag till ett hyggligt väder, så det blir väl inga timmar framför datorn direkt....
Redan imorgon är det dags för flera OB Unit Raggare att flyga till Ön, närmare bestämt Lofan, Slaffset och Bengisch. Lite avundsjuk är man allt, men om en vecka så får dom sällskap av klass :=)
Känns som allt är hyggligt uppstyrt nu....skolan är under kontroll, ekonomin funkar, frillan är ruffsig, väskorna står framme....känns skönt lämna Sverige utan en massa strul och skit.
Nu bor jag inte längre i Luthagen, utan har flyttat hem till päronen den sista veckan innan jag åker. Inga glädjescener här hemma direkt, men nu får dom dras me mig ett litet tag.
Litar på att Mister Lordi och matros Roos håller Lyxhagen i fint skicka tills det är dags för mig att göra comeback. Känner mig hyggligt trygg, även om en finsk raggare och en bonde från storvreta kanske inte är de mest stabila killar man kan hitta :=) No offense.....

Ruggigt nöjd med formen just nu....försäsongen i löpspåren har även suttit sina spår på mig och den lönnfeta bärs kaggen syns inte till längre. Nästan lite för spinkig, men de ordnar garanterat rhodos till. Vågar inte ens tänka på hur mycket alkohol det kommer förtäras därnere, men på något magiskt sätt ska jag behålla formen och inte komma hem som en vandrande köttbulle. Innebandy och Rhodos är roligt på två helt skilda sätt, men självklart är det innebandyn mitt hjärta klappar hårdast för. Skulle bli duktigt förbaskad på mig själv om jag bara skiter i att träna på Rhodos och enbart fläskar till mig, aldrig!!

Måste ut och jobba på brännan nu, men kan ju avsluta med några ord inför fotbolls vm. Matchen mot Chile var väl ingen höjdare, men kul att se Ljungberg...den karln har en inbyggd turbo i analen tror jag. Zlatan såg skrämmande seg ut, men jag hoppas och tror att han taggar till och gör ett grymt vm. Henke är henke, och man vet att han leverar...det har han gjort de senaste 40 åren känns de som.
Jag kan bara gratulera alla som har vm biljetter och får se matcherna på plats! Själv får jag nöja mig med det nästa bästa, Baren på rhodos med tokfulla svenskar :=)

Nej, ut och njut kompisar....
Hon kommer me solsken till mig// Rikard

Skrivet av Rickelito, 2006-06-03 10:28

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.