En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Rickelito

Ni hittar mig numera på rickelitosreality.blogg.se!

Gårdagens Bravader...

Go Morgon, och välkomna till ännu en solig dag i studenstaden Uppsala!

Denna blogg tillägnar jag helt gårdagen och dess många trevliga händelser....
Dagen börjar med en riktigt jobbig upplevelse, vaknar runt 9 av ett surrande ljud och inser ganska fort att det är en humla eller geting som lyckats tagit sig in i mitt rum och nu likt en avdankad innebandyspelare försöker ta sig ut i friheten igen genom att gång på gång flyga mot rutan, smarta små insekter det där. Det visar sig vara en humla, och ljudet är såpass irriterande att jag på något sätt måste få tyst på det surrande odjuret. Denna gosse är geting och humlerädd som få, så första 20 minuterna hoppas jag helt enkelt att han ska ta sitt förnuft till fånga och hitta ut på egen hand.
2o minuter går och humlan är fortfarande inne på mitt rum och gör livet surt för mig, och jag har inget annat val än att försöka ta livet av den stackaren, usch! Till min hjälp tar jag en pet flaska och försöker klämma ihjäl den lille busen mot rutan, men mislyckas gång på gång på grund av rädslan av att han ska attackera mig och döda mig. Till slut dyker chansen upp, han sätter sig på kaktusen som står i fönstret och jag lyckas trycka kaktusen mot rutan och Humlan spetsas likt en korv på ett grillspett....äntligen lite lugn och ro. Jag återgår till mitt sovande men vaknar bara någon timme senare av solen som uppmanar till stekande.
Ut och pressa ett par timmar innan nästa aktivitet står på schemat.
Det är äntligen dags för första träningsmatchen för säsongen, som går mot Hagunda...
Inte så mycket att orda om matchen, hygglig insats, vinst med 7-2 mot ett Hagunda som var blekare än min rumpa!

Efter matchen är det stela ben och trött huvve, men när morsan och farsan kommer med förslaget att gå ner på stan och käka restaurang är det självklart man nappar. En jättemysig och jättedyr (helt okej när det är farsan som betalar) avnjuts på restaurang Tzatziki, ni vet den som ligger liksom nere vid vattnet nästan vid vattenfallet. Mycket trevligt att umgås med familjen ibland, ovanligt en lördagskväll. Men det var perfekt, det är ju match idag och då ska man inte vara ute på dumheter.
Pratar en skvätt me Tobbe i telefon och vi bestämmer att vi ska mötas upp på stan efter middagen. Sagt och gjort, Tobbe and me glider runt på stan och försöker se tuffa ut.....
Pratar med folk, spanar på lite alkisar (vi såg våran framtid i uteliggaren som tiggde stålar) och kikar lite kvinnfolk. För att vara nykter på stan en lördagskväll var det ändå mycket underhållande.......
Runt midnatt är det dags att säga adjöss och gå hemåt för lite sussande i sängen.
Nu händer något mycket skumt, roligt och intressant som jag ska försöka förklara.
När jag lagt mig i min säng för att ha lite sex med John Blund hör jag plöstligt någon som sparkar hårt på något ute och skriker "Kasta ner nyckel jävlarna nuuuuu"...orkar först inte bry mej, men när denna procedur upprepas 4-5 gånger måste jag nyfiket kika ut genom fönstret. Vad jag ser är en lirare i vita jeans och luvtröjja som står och gastar upp mot en balkong på andra gården. Han verkar totalt jävla psykbryt i skallen och han gastar så hela kvarteret vaknar. Hans ilska blir så stor att han efter en stund övergår till att skrika på engelska "give me my keys fucking idiots, im gonna smash your faces".....Jag listar ut att det är nycklarna till sin bil han vill ha för att kunna dra därifrån. Folket på balkongen är dock klarare i skallen än denna drogpåverkade psykopat och vägrar slänga ner några nycklar, den där jäveln ska fan inte köra bil i detta tillstånd. Han fortsätter ge sig på en stackars oskyldig liten vit bil som tydligen tillhör en kärring som upprört ropar från sin balkong "vad gör du me min bil?", då får snubben ytterligare tokspel och hotar döda kärringen och kastar sten mot henne. Tror han lyckades pajja några rutor på kärran innan han inser att snuten nog är på väg....han drar av sig sin luvtröjja och slänger den mot balkongen innan han drar en löpning och är försvunnen.
Men lugnet varar inte länge innan Psykfallet är tillbaka, nu argare än någonsin, denna gång utrustad med skorna som sina vapen..han kastar dom gång på gång upp mot balkongen där han tror att hans nycklar finns! Han hittar även en stor pinne som han dammar iväg flera gånger. Nu börjar man undra vart tusan snuten är, men dom syns inte till....däremot kommer en taxibil, och Psykfallet inser sin chans, taxin stannar och han försöker helt enkelt sno taxin...han sparkar och drar i chaffisen och stackaren i baksätet för att få ut dom.....efter en stunds tumult lyckas taxin köra iväg, och taxichaffisen lyckas även när han kör iväg sno en av psykfallets dojjer, något som får honom att ta en 150 meters löpning efter taxin innan han inser att bilen går lite fortare än han springer.
Nu är slutet nära för psykafallet som mummlar några fraser om att han aldrig mer ska tillbaka till mentalsjukhuset innan snuten kommer och brottar ner ett vilt kämpande psykfall och låter han åka polisbil.
Riktigt läskig lirare, men skön lördagsunderhållning.....

Solen skiner, ut och lev!//Rikardo

Skrivet av Rickelito, 2006-08-06 11:04

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.