En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Rickelito

Ni hittar mig numera på rickelitosreality.blogg.se!

Lite mer lagom bitter...

Tar ungefär en natt och komma över en usel insats på planen, och ikväll är det träning igen....

Ska väl nämnas att jag fortfarande inte älskar mig själv till fullo, men när tvättmaskinen är klar borde jag vara tillbaka i gammalt gott slag!

Nu har man en vecka framför sig, innan det bär av norrut, närmare bestämt Piteå. Sköna 80 mil, för en chans att denna gång förbättra min personliga insats.
Tänker fan inte pumpa en galet tung bussresa upp till norrland för att vara kass!

Har jag månne skaffat mig nya läsare? Av besöksantalet att dömma så har det hittat hit lite nya själar, och sånt gillar vi!
Tårta och bullar till er....

Nu kan ni förresten hjälpa till. Jag har lyckats med bedriften att sätta mig i tuggummi med jeansen, och det verkar som att en simpel tur i tvättmaskin inte är nog. Skulle säkert kunna googla fram en lösning, men pallar inte...
Så, era råd?

Fler än jag som hatar veckans första dag? Trots att jag inte knegar på heltid, så ligger det ändå en dimma av ångest kring Måndagar. Solen skiner, men jag anar att det inte är några varma strålar som lär möta mig om jag kliver ut genom porten....

Jag har förmånen att kunna se mina två favorit alkisar genom fönstret. Dom sitter precis som vanligt på bänken med två systemkassar. Kanske är dags att göra dem sällskap, och få en försmak på min kommande framtid....
Dock lite knapert med sprit här på hemmaplan, och att ta sig till pantbanken för att styra dricka är ett uppdrag jag inte tänker utföra just nu.
Blir nog istället så att jag knallar runt i kalsongerna fram tills det ska tränas....

För att lätta upp stämmningen hos alla er arbetare som sitter på era sketna jobb och bara hatar, så tänker jag idag bjuda på två "Dagens"...
Applåder till mig!

Dagens outfit:

Åsikterna går isär gällande klädsel för den perfekta efterfesten. Ni kan sluta fundera, jag har svaren...
Byxor är ett plagg som är överskattat på en efterfest. I slutändan handlar det för det mesta om att få ligga, och då känns det som att kläder på underdelen av kroppen är överflödigt.
Var dock noga me att se till att du har stekiga kalsingar på dig, så att det inte uppstår en pinsam situation när du poserar iklädd mormors stickades gubbkalsonger.

En slimmad skinnväst kan höja pulsen på vilket partaj som helst, och speciellt när folk börjar se suddigt på efterfesten så behövs det något som livar upp. Jag har valt en upphittad emo-jacka, som någon stackars deppig pojke med svart lugg tappat när han överkonsumerat folköl på Valborg.
Tillsammans med mina solbrillor som jag stulit på rhodos har jag här mixat ihop det bästa från flera olika kulturer. Alla kan känna sig välkomna på efterfest, både den nakne fullgubben, stekaren med slicket och Emo-punkarn med sin tvivelaktga syn på livet.

Att jag sedan styr och ställer från min egen bardisk är bara ytterliggare ett bevis på hur man automatiskt kan skapa en chefspost enbart genom sin klädsel.


Dagens BUS (brun-utan-sol):
Finns ingen direkt historia för tillfället, då jag faktiskt hållt mig borta från flaskan i två dagar.
Jag försöker ju numera sträva efter att bli så blek som möjligt, men för en pojke med allvarlig brunorexi är det inte helt enkelt. Jag ersätter bara brunkrämen med ett besök bland lysrören. Och om jag hejdar mig själv från att sola solarium, då äter jag istället sjukligt stora mängder morötter i hopp om att bli orange igen....
Mardrömmen har inget slut!

Och så var jag bitter igen... // Rickelito

Efterfest?

Skrivet av Rickelito, 2008-11-17 13:13

in me jeansen i frysen ett par timmar och sen när tuggummit har fryst/stelnat är det bara att skrapa bort de! ;)

Skrivet av Via-Direkt!, 2008-11-17 15:37

>>Via-direkt
Anade att frysen skull vara inblandad på något sätt! Ska genast pressa in mina slimmisar i frysen och hoppas på mirakel...

Skrivet av Rickelito, 2008-11-17 15:39

>>Via-direkt
Glömde säga tack...Tack!

Skrivet av Rickelito, 2008-11-17 15:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?