En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Rickelito

Ni hittar mig numera på rickelitosreality.blogg.se!

I en evighet levde jag som om du inte fanns.....
I alla drömmar var du ändå nära,såunderbart nära!
Och jag trodde jag fann dej,men du var nån annanstans....
Varenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann!
Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dej, för jag trodde att du fanns och väntade mig... Alla dagar jag vandrat, så sorgsen och trött....för att möta den vackraste mänska jag nånsin mött....

The search goes on....


Bittert konstaterande...
Igår förlorade vi mot Handen. Ni vet stället som brukar förekomma i det trötta skämtet, "Vet ni vad som ligger mellan Fittja och Trosa". Nu var deras lag inget dåligt skämt, utan dom spelade riktigt bra....Ändock ruskigt tungt att förlora på det sättet vi gjorde.....10 sekunder kvar! Men värst av allt var ändå domarna, jag blir så jäkla less på dessa två herrar som luktar mögelost ända till lappland. Vi har precis kvitterat till 5-5 med en minut kvar, men med 30 sek kvar lyckas dom två...

Skrivet av Rickelito, 2006-10-16

Visa hela (2 kommentarer)

Det är lite lätt att vara Worker på rhodos....
Beviset kommer med bilden nedanför,som visar en Överturbad Kines som arbetar på bargatan när han desperat försöker inhandla Xcider!


Två av Rhodos största original, China man och "Kompis"......Värt att notera är att sekunderna efter bilden tagits drar China upp en smörkniv och sticker ner "Kompis"...Life on Rhodos!

Skrivet av Rickelito, 2006-10-16

Visa hela (5 kommentarer)

Hallå och välkommen till Radio P4...

Men hallå, jag är kändis!
Ni kanske minns för en herrans massa år sen att det gick en dokusåpa på kanal 5 som hetter Radio. En av deltagarna hette Rickard, och fick sedan bära med sig namnet Radio-Rickard. Men hans era är över, en ny Rikard har tagit över. Radio-Rickelito begick för någon timme sen radiodebut, och skötte sig enligt den sammlade mediakåren alldeles ypperligt. Trots att förutsättningarna var bakfull som stryk och något nervös så lyckades jag pressa ur mig ett par kommentarer, även om jag höll en ganska tillbakadragen roll i programmet. I sanningens namn var det dock inte mitt fel, jag fick helt enkelt inte mikrofonen så många gånger. Tror kanske farbror radiosnubbe såg att jag var en sliten spillevink som skulle kunna kläcka ur sej vafan som helst!
Slutsats blir att jag numera är kändis och ni ska behandla mig med stor respekt. Glöm den där innebandyspelande fyllskallen som ni sett vingla på krogen, jag är seriös...

Skrivet av Rickelito, 2006-10-13

Visa hela (3 kommentarer)

Skandal!

Fick precis ett samtal av Årstas ordförande, jag ska tydligen vara med på Upplands Radio p4 imorgon i en halvtimme mellan 09.30 och 10.00, och prata om Årsta Innebandy.
Tror jag fick det förtroendet eftersom jag haft lång och trogen tjänst i klubben och kan den som min egen bakficka....
Jag, Ordföranden plus en damspelare...
Man blev ju lagom nervös!
Ni får gärna ratta in 102.5 tror jag det är och skratta åt mej...
pusss//Rickelito

Skrivet av Rickelito, 2006-10-12

Visa hela (1 kommentar)

Fuck life!

Ständigt denna jäkla berg-och dalbana i livet. Som ni kanske kan ana av mina bistra inledning så förlorade vi derbyt igår. Över 600 personer på läktaren, riktigt bra stämmning och en laddning på topp så räckte det inte hela vägen. 4-3 förlust, och livet faller som en jojjo mot marken. Tur som fan att vi fungerar lite som en jojjo.....man kan vara påväg att falla rätt ner i marken, men precis innan vi slår i marken tar vi oss upp igen och finner det där som gör livet värt att leva.
Men just nu känns det som snöret på min jojjo gått av, och jag ligger där på marken och famlar efter snöret som ska ta mig upp.
Jag hatar att förlora (speciellt mot Sirius), jag hatar att vara så kass som jag var igår, jag hatar att se det andra laget vinna! Som man spelar just nu gör man inte många själar glada...måste väl vända snart, ber till vår herre att den vändningen kommer snarast möjligast så jag kan börja leverera.
Det kan bli tungt när så mycket i ens liv...

Skrivet av Rickelito, 2006-10-12

Visa hela (5 kommentarer)

Jag har krigat i dimman, kämpat mot demonerna...ställt mig upp för att i nästa sekund ramla till marken och känna mörkret komma smygandes....Livet i dess mörkaste skepnad.....Säger som Powerade, GET UP, STAY UP!

Lördagkvällar innebär ofta förtäring av sånn där dryck som påverkar balanssinnet och som får grabben mellan benen att girigt börja skicka signaler till hjärnan att den är utsvulten.
Det speciella med denna lördagkväll var att vi skulle ge oss av från hemmaplan och utforska nya jaktmarker, nämligen staden med världens största bock (altså inte jag,utan djuret bock).....Gävle!
Det var rhodosreunion på gång, och det betyder att ett gäng raggare (både manliga och kvinnliga raggare) sluter upp på en krog....käkar gott, dricker mycket och beter sig som svin.
Jag, Tattar Tobbe, Nisse Pistol och Greksteken skulle hålla Ob units flagga i topp denna kväll, och vi hade även fått förstärkning av våran favorit lodare från stockholm, China Man. Härligt att ha en...

Skrivet av Rickelito, 2006-10-09

Visa hela (10 kommentarer)

Läs detta om 11e september (ni vet den dagen då flygplanen krocka med tornen)....

Prova följande instruktioner och läs noggrant texten, det blir riktigt märkligt mot slutet vill jag lova!

1) New York City har 11 bokstäver
2) Afghanistan har 11 bokstäver
3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bokstäver
4) George W Bush har 11 bokstäver.

Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir intressantare längre ner i texten:

1. New York är den 11:te staten
2. Flygplan 11 hade 92 passagerare ( 9 + 2 = 11)
3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11)
4. Tragedien skedde 11 september, eller också känt som 9/11 ( 9 + 1 + 1= 11 )
5. Som du kanske känner till är “US emergency services” telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1 = 11)

Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare!

1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11 )
2) 11 september är den 254 dagen...

Skrivet av Rickelito, 2006-10-05

Visa hela (25 kommentarer)

Har ni tänkt på hur fort vi dömmer folk?

När man tänker efter är det helt sjukt vad förutfattade meningar man har...jag kan sitta och kika igenom vimmelbilder från någon krog, och muttra för mig själv... "bög", "stekare", "luffare", "kaxig jävel"....vad vet jag? Det enda jag går på är utseendet och någon slags stereotyp om hur till exempel en homosexuell kille ska se ut. Sen ser jag en kille med långt hår och lite för mycket wax, då är det givetvis en dryg brat som tror han är världens bästa. Men det kan ju lika gärna vara världens skönaste lirare som precis klivit ur duschen och därför fått en lite sliskig look. Nu blev det snurrigt, men det jag vill komma fram till att vi ofta dömmer människor för fort.
Jag får ofta höra diverse saker om mig som jag tycker inte stämmer, från personer som inte ens känner mig. Visst, om du känner mig och tycker jag är ett jävla as då köper jag det, men om du sett mig stå och pussas med en tjej på krogen och då drar...

Skrivet av Rickelito, 2006-10-04

Visa hela (4 kommentarer)