En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Rickelito

Ni hittar mig numera på rickelitosreality.blogg.se!

Halloj i natten!
Måste bara skryta lite eller va man ska säga..är egentligen inte skryt utan bara en historia om hur en helt urspårad pojke på något märkligt sätt ändå kan lyckas med bra saker :=)
Som ni kanske vet har jag varit två veckor på rhodos och krökat skallen av mig varenda kväll, inte tränat ett enda skit och till råka på allt gjort något som jag egentligen avskyr.....rökt en jäkla massa cigaretter varenda nedrans natt! Illa, och egentligen förtjänar man väll komma hem som en lönnfet raggare med pissdålig kondition. Och det var ju just den ångesten som bidrgo starkt till att jag igår bara fick för mig sticka hem. Jag va helt säker på att den kondition som var så jäkla bra precis innan jag drog nu var lika bortblåst som hämmningar på rhodos. Idag var det dags för löptester, och jag trodde jag skulle få svart på vitt att jag numera va usel och långt efter mina kära lagmedlemmar. Men va fan hände?....Jag var ju snabbast av allihopa, och inte nog med det,...

Skrivet av Rickelito, 2006-06-26

Visa hela (0 kommentarer)

Morsning!
Skandal av Rikard på rhodos.....de tänkta 6 veckorna blev bara 2?? Detlajer om varför får ni läsa på resdagboken.se (rickelito) om ni vill veta mer, men ibland är det annat i livet än supa och sola som måste prioriteras!
Nu är det bloggis som gäller igen, så nu blir det åka av på hemmaplan!
Fotbolls vm och massor me träning, så visst kommer denna pöjk ha fullt upp ändå....
AA möte imorgon :=)
Solsken och regn//Rikky

Skrivet av Rickelito, 2006-06-26

Visa hela (1 kommentar)

Good Morning?
Jääävlar va tidigt man är uppe då.....
Bye Sverige på mer än bara ett sätt idag vettu...
Inte nog med att jag lämnar detta sketna land precis i lagom tid för att missa 30 grader och sol här hemma, igår var det också vm premiär för våra vikingar, men fy fan va dom sög lakritstomte!
Det var ju skandal att se sverige så tama, inte ens när 11 små negerpojkar blev 10 händer det något. Som det känns nu är det bye bye Schweden redan i gruppspelet.....lever på hoppet!
Tjopp chopp, åker om några timmar nu, känner stressen komma smygande, beroende på att jag inte ens börjat packat och morgon fjongen står som ett spjut i brallan.....tuffa tider!
Inte blir det lättare av att man blev duktigt dräggfull igår och kom hem snubblandes klockan 4 på morgonen, kan bli en dryg flygresa!
Men men, orka gräva ner sig som en jekla terrorist, det här ska ju bli hur kul som helst!
Hoppas bargatan är redo för Ob Unit ikväll........men vart fan ska vi göra av väskorna när...

Skrivet av Rickelito, 2006-06-11

Visa hela (0 kommentarer)

Hello Africa!!
Idag var det efter några månaders slit och fläng i olika löpspår dags för att ta reda på om vi förbättrat oss sen försäsongen började. Jag känner mig starkare och hoppades på att förbättra mig sen det första löptestet vi gjorde. Det är ett varv som är 1,2 km som man ska springa tre gånger på raken så snabbt som möjligt. Är ruskigt nöjd med att förbättra mig nästan 50 sekunder sen vi drog igång löpträningen....det känns meningsfullt med allt springande när det verkligen ger resultat. Att jag sen dessutom kom på andra plats av allihopa gör ju saken bara ännu roligare, slagen endast av en liten fjunis vid namn Anton...men de bjuder jag på ;)
Den vite kenyanen Rickelito blir bara starkare och starkare. Lite synd att man ska till rhodos och förstöra allt det man byggt upp, men shit happens :=)
Dock började denna träning på ett väldiigt trist sätt då den härlige Mazalak :) berättade att han lägger ner. Laget förlorar inte bara en störtskön...

Skrivet av Rickelito, 2006-06-07

Visa hela (2 kommentarer)

Ogely Bogely!
Ve och fasa, det vandrar en galning ibland oss! En kille så slut i huvudet att minsta lilla snesteg kan få honom att utbryta i ett brölande som med hästlängder slår ljudet av två pippande kaniner! En galning utan hämningar, redo att förpesta livet för den som vågar sig på att kritisera honom! Låt oss kalla honom Brutus......?

Med den trevlig inledningen kan denna söndag inte bli annat än wonderful! Precis hemkommen från lite solstekning på kollan, och sitter här och njuter av ljudet från dammsugaren. Kommer sakna mina älsklingar som åker till Rhodos idag, men om en vecka så är vi sammlade på bargatan.....och då går ingen säker!
Ikväll blir det löpning, tänker tjata ut Tjock-Adde i spåret uppe i Årsta för en kvällsrunda. Oj oj oj, det går precis förbi tre afrikaner utanför mitt fönster, är inte livet märkligt ibland?
Men hur är det ordspråket lyder? Bättre tre afrikaner utanför ditt fönster, än två stycken utanför din dörr? Tro inte jag är...

Skrivet av Rickelito, 2006-06-04

Visa hela (0 kommentarer)

Att älska är att riskera bli avvisad
Att leva är att riskera att dö
Att hoppas är att riskera förtvivlan
Att försöka är att riskera ett misslyckande
Men vi måste riskera
bara den som tar risker är fri
För den största risken av allt är att inte riskera någonting!

God Morgon Malakas!
Har inte direkt blivit bortskämmda med solsken dom senaste veckorna, så när solen igår var på strålande humör så var det bara att ge sig ut och glassa på stan! Vaknar även idag till ett hyggligt väder, så det blir väl inga timmar framför datorn direkt....
Redan imorgon är det dags för flera OB Unit Raggare att flyga till Ön, närmare bestämt Lofan, Slaffset och Bengisch. Lite avundsjuk är man allt, men om en vecka så får dom sällskap av klass :=)
Känns som allt är hyggligt uppstyrt nu....skolan är under kontroll, ekonomin funkar, frillan är ruffsig, väskorna står framme....känns skönt lämna Sverige utan en massa strul och skit.
Nu bor jag inte längre i Luthagen, utan...

Skrivet av Rickelito, 2006-06-03

Visa hela (0 kommentarer)

Hej på dej!
Ni som läst några av mina bloggar har säkert fattat att jag drar till den Grekiska ön Rhodos i sommar.....
Tänkte helt gratis bjussa på ett hett tips för er som sitter hemma i sverige och undrar vad jag och resten av mina pyscho vänner sysslar med därnere :)
Jag drar den 11e juni, och därnere kommer jag inte vara särskilt aktiv på min BLOGGIS, utan för att följa detta storslagna äventyr så är det www.resdagboken.se som gäller!
Där går jag under artistnamnet Rickelito, så det blir inga problem att hitta till resan, utan det är bara att söka på mitt nickname.
Förhoppningsvis kommer det inte bara uppdateras med text där, utan även bilder av varierande kvalite och snuskighet. Tänker inte censurera min resedagbok på något sätt, utan där får ni veta den nakna sanningen av vad som händer på bargatan! Smaskiga detaljer, galna fester och bara allmänt skadade grabbar kommer ni få läsa om.
Så det är bara att hänga med på färden, och gärna kommentera de...

Skrivet av Rickelito, 2006-06-01

Visa hela (1 kommentar)

hey you!
Knappt har man hunnit tatuera sig på nytt, innan suget efter en ny gaddning kommer. Det är verkligen som en del säger..har man väl börjar tatuera sig, vill man bara ha fler. Men jag ska hålla mig ett tag till, åtminstone över sommaren innnan jag fortsätter smycka kroppen. Gillar personligen inte när någon är helt fullklottrad med tattoos, så det blir inte alltför många till.....
Kommer osökt in på hur det är att vara ung och dum, och göra vad man känner för. Hörde nån skum Gert Fylking låt igår där han babblar på om livet i stort. Tycka vad man vill om den gamle mannen i rosa jogging overall, men han vet vad han talar om. Han mummlade om att man inte uppskattar hur nice det är att vara ung, förräns man helt plöstligt ska fylla femtio och typ kikar bingolotto och spelar boule. Han har så jävla rätt, det är nu man ska leva livet. Kan inte understryka det nog, se möjligheterna, inte hindren. Följ era drömmar, och har ni inga drömmar...gör vad ni känner för!...

Skrivet av Rickelito, 2006-05-30

Visa hela (1 kommentar)