En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Rickelito

Ni hittar mig numera på rickelitosreality.blogg.se!

För några veckor sen fick jag och några andra Ob medlemmar en inbjudan från en flicka i stockholm som fyllde 20 och skulle ha kalas. Flickan heter Dasha och är en vacker rysk kvinna som vi lärde känna sena nätter på rhodos förra sommaren! Temat skulle vara maskerad och vi tänkte köra benhård army style....
Just ja, tidpunkten för detta var igår om ni missat de!
Vi värmde upp hemma hos Tobbe, med ansiktsmålning i form av kamouflage färg. Riktigt smetigt i hela fejjan och vettefan om jag lyckades få till det ordentligt eftersom jag under kvällen fick höra att det var trevligt att jag klätt ut mig till "neger", "shrek" och "sotare". Vi tog lite kort och ska försöka kirra upp en bild senare så ni får se hur löjtnant Rickelito såg ut i full mundering.
Upplägget var så att det inte skulle förtäras någon alkohol från OB Unit, eftersom vi ligger i stenhård fysträning inför rhodos :=)
General Lofan, Kapten Bengan och Amiral Slaffs höll alla sitt löfte och var nyktra och...

Skrivet av Rickelito, 2006-04-22

Visa hela (3 kommentarer)

Oj jäääävlar vad det fixas och trixxas just nu, och nu snackar vi inte om zorrofinter på innebandyplan, för det har jag aldrig kunnat och kommer nog aldrig heller lära mig!
Nej, röran jag babblar om är sommaren som kommer närmare för varje porrfilm man laddar hem! Snart är vi inne i maj och då smyger väl paniken sig på när det är mycket som ska ordnas innan det bär av till strandraggarnas mecka, Rhodos ;)
Det är ju tänkt att jag ska hyra ut lägenheten här hemma, och det verkar ju lovande om bara en blomma vid namn Ros och en fisk vid namn Lax kan få röven ur taxin och bestämma sig!
Är mycket i skolan nu också, allt på grund av att jag skjuter upp varenda arbete så man i slutändan sitter med en hel termins arbete som ska göra på en vecka typ :=) Men som man skiter får man torka, eller vad heter det?
Borde inte ens sitta här och ordbajsa, utan istället kasta mig över skolarbeten som ligger och väntar på att bli utförda.
Hur går det med min "Ob diet" då? Jotack, jag...

Skrivet av Rickelito, 2006-04-20

Visa hela (0 kommentarer)

Länge har man tvekat, ska det bli någon vår i år?
Snö ända in i april är ju inget man ligger och fantiserar om sena nätter under täcket, utan man vill ju helst ha lite sol i fejjan när man vaknar på morgonen....
Och den som väntar på något ljust..ja till slut kom våren, och nu vaknar man alltför tidigt av att solen blänker i fönstret och sedan rätt in i mina stackars morgontrötta ögon.
Givetvis somnar jag såklart om och vaknar sedan runt 13 för att inse att solskenet förbytts till moln, men som man sover får man vakna, lr hur är det?
Vad har vi för säkra vårtecken då?
Ett givet vårtecken, det är när Rickelito sitter i ett urtvättad gammalt linné på balkongen hemma hos morsan och farsan och spänner sina taniga armar, då jäklar är det vår.
Man ser även hur alkisarna börjar ta för sig alltmer, på var och varannan parkbänk sitter det nu slitna gubbar och kärringar och halsar koskenkorva ur gamla vatteflaskor. Ser mig själv i framtiden, och inom några år...

Skrivet av Rickelito, 2006-04-17

Visa hela (2 kommentarer)

Känner mig tvungen att föreviga lite av det som hände ikväll......
Blir dagens andra blogg men det får ni leva med...

Jo så här var det. Har varit hemma hos morsan och farsan hela kvällen för att plugga lite (vilket jag givetvis inte gjorde). Just ikväll har mamma en så kallad "tjejträff". För att beskriva en tjejträff lite kort, så går det ut på att morsan och typ 7-8 av hennes medelålders vänninor sammlas och dricker vin, snackar skit och äter mat. Låter kanske jäkligt trist men när man satt här uppe på gamla pojkrummet och hörde hur det skrattades därnere blev man nästan lite avundsjuk :=) Gamla tanter som skvallrar verkar ha det bättre än man kan tro. Mot slutet av kvällen, det vill säga för typ en halvtimme sen hade de flesta gått hem. Kvar var en lite småberusad mor, min moster samt en vännina vid namn Kajsa. Farsan gick och plockade undan lite glas, syrran gick runt o tjatade att hon ville ha datorn och jag smög mej ner för och ta en bit mat. Givetvis när man...

Skrivet av Rickelito, 2006-04-14

Visa hela (2 kommentarer)

Så var påsken här gott folk!
Vad ska man säga om påsken, rätt intetsägande högtid om ni frågar mig. Många vet säkert inte ens varför man firar påsk. Om jag inte är helt ute och joggar så är det under påsken som vår gamle vän jesus blev korsfäst och dog. Var det även under påsken han återuppstod, osäker på det, så någon som har större koll på bibeln än mig får gärna upplysa den 13e lärjungen Rikardo.
Började påsken med fystester sent igår(onsdag) kväll. Jag är relativt nöjd med mina prestationer även om man alltid önskar att flåset var lite bättre. Men efter en sommar på rhodos lär ju fysiken vara på topp, eller?
Ska framöver försöka gå på en slags "OB diet" för att vara redo för stranden i sommar. Den innebär om jag ska ta det kort att jag ska dra ner på snaskandet av godis, chips och dylikt, Jag ska även minska mängden fet sås på min tallrik samt dra ner på pastan. Jag ska också försöka att inte varje kväll käka precis innan läggdags...

Skrivet av Rickelito, 2006-04-13

Visa hela (2 kommentarer)

Att vakna upp en söndag och känna den dunkande huvudvärken och ångesten kommer smygandes....ja det är då man känner att man lever :=)
Men vi tar det från början.
I fredags var det dags för utgång på Seven, och förväntningarna var höga med tanke på att mina idoler Fredrik och Filip (från 100 höjdare) skulle gästa seven. Efter ett antal svettiga Öl hemma hos Lofan och herr Älgh så rullade vi ner i taxi till seven. Freddan o Fille gjorde väl inget dunderkul, stekte lite skivor och snackade en massa skit :=) Men bara att se dom raggarna får en att ändå vara rätt nöjd med deras insats, legender!!
Nog om dom, mer om mig....
Jag var som vanligt dimmig i blicken och lyckades få en del snubbar rätt irriterade på mig....tur man har livvakterna Tobbe o Henke i närheten, då känner man sig alltid trygg! Dock så tyckte ett jävla pucko om min skjorta så mycket att han försökte riva av den av kroppen på mej...eller så ville han bara se mig i bar överkropp för han gillar att få...

Skrivet av Rickelito, 2006-04-09

Visa hela (0 kommentarer)

Hej alla tröttmössor!
Sorry att jag inte skrivit på ett bra tag, men har haft sparsamt med tid över att producera bloggar.
So whats new in my boring life?
Idag tog jag äntligen tag i en pryl jag funderat på länge, en ny tatuering....
Den 2a maj kommer det målas en ödle liknande tribal på mitt bröst, skitsnyggt om du frågar mej, kanske fult som stryk om du frågar någon annan. Är ju trots allt för min egen skull jag gör det. Gäller att få den gjord ett bra tag innan det bär av mot varmare breddgrader(rhodos). Är ju någon månad då man inte får bada och sola.
Sitter och håller mina tummar för att alla bitar i mitt rhodos pussel ska falla på plats inför sommaren, är en del saker som känns oklara...men så fort allt känns tryggt så kan rhodos stad räkna med mig i sommar!
Försöker slipa formen på gymmet inför beach 06, gå relativt bra. Människor som känner mig väl vet att jag aldrig varit någon gymsnubbe, men det börjar bli ändring på det. Om inte annat är jag...

Skrivet av Rickelito, 2006-04-04

Visa hela (2 kommentarer)

Gillar egentligen inte att dela med mig av mina känslor rätt ut till sveriges internet användare, men jag känner ett behov av att skriva av mig
lite och då får bloggen bli mitt klotterplank.

Det är blandade känslor, det är det verkligen!
Jag är glad att jag träffade dig och ångrar inte på något sätt den
tid jag haft med dig. Kommer säkerligen ligga vaken inatt och grubbla
på om jag tagit ett helt puckat beslut. Men ibland blir ryggsäcken man har med
sig på färden för tung för att bära, och då tror jag att det är bättre att ta av sig
ryggsäcken och gå vidare, innan den blir så tung att man helt
tappar kontrollen.
Jag hoppas inte jag sjunkit totalt i hennes ögon, för det skulle svida något oerhört.
Tjejer som dig träffar man definitivt inte varje dag!
Jäkla omständigheter.....vill att saker skulle varit annorlunda, men
historien är svår att ändra på hur gärna man än vill.
Man måste ändå i slutändan gå på känslan, man kan inte lura sig...

Skrivet av Rickelito, 2006-03-29

Visa hela (0 kommentarer)