En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Rosa

Rosas bloggis

Har både för och nackdelar.

Jag gör mej själv knappast en tjänst när jag låter personer jag älskar bli besvikna. Jag älskar dem, älskar. Endå orsakar jag trubbel, dubbel trubbel ibland tillochmed. Hur många gånger under ett halvår kan man skada de man älskar och sig själv utan att lära sig något på det? Jag undrar för tredje gången gillt och de orkar inte mer. Vem vet?
Jag har lärt mig något och vad kan de mer begära, jo att jag visar det. Jag ska visa det. Frånochmed NU. Hejdå o jävla skit. ;)

Skrivet av Rosa, 2006-11-22

Visa hela (0 kommentarer)


Idag är en sånndär dag som jag känner lite hat-kärlek till. Jag ska ta det lungt, och därför är jag hemma från skolan, skönt.
Men det är så svårt med sånna här dagar. Jag bara skjuter saker som jag bör göra framför mig hea tiden. Som tex att gå ut och pyssla om hästarna, eller att äta något. Jag bara sitter framför tv:n som ett kolli och är allmänt onöjd med mej själv. Tusan oxå, men jag orkar bara inte. Jag önskar att jag kunde göra alla saker på en gång, o sen sitta o glo på nån slags skärm, dator eller tv de kvittar.
Jag ska ju ta de lungt, men det är svårt att inte överdimensionera det.

Hm, jag måst plugga psykologin. Jag gillar inte Freud, han tänker för mycket, nästan som jag. Ibland tror jag till och med att jag ogillar honom just för att han påminner förmycket om hur jobbigt mycket jag funderar på allt. Mest onödiga saker, men mycke nödvändigt, och jobbigt oxå. Men de kan vi hoppa över nu, får se om jag kanske tar mig tid att skriva...

Skrivet av Rosa, 2006-11-17

Visa hela (0 kommentarer)


Sjukhus är läskiga. Men inte lika läskiga som man lätt kan tro.
Ibland får man snälla sköterskor, som Therese o hon med brytning. Och ibland får man tråkiga som hon på nattskiftet. Hon va bara tjock och fånig.

Om man är rädd för nålar ska man bli stucken mycke. Sen går det över, och blir nästan kul. Eller spännande i alla fall. Men man ska inte titta, för då blir de farliga igen, och inte alls lika intressana och spännande som innan.
Man kan få dropp i armen. Eller på handen om man vill, men de vill man inte. De går in som ett rör i blodådran, ibland skaver den till. Då blir man arg, och vill slita bort skiten. Men de får man inte, typiskt nog.
Droppåsarna är bättre, de mest hänger där och ser droppiga ut. Och om man inte får äta nått är dom bra. Men dem kan användas som värmekuddar oxå, men de gör dem inte lika bra. De känns mest som små men tunga katter.

Ibland får man ont. Då är det bra med morfin, för då får man inte ont alls, nästan. Bara...

Skrivet av Rosa, 2006-11-16

Visa hela (0 kommentarer)