En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
RuttenGet

The Amazing Journey of Me

Fyllt

Igår var jag på äventyr. Blev uppdragen ur sängen 06:15, gick ner och stoppade i mej en korvsmörgås sen bar det iväg till Lindesberg för att hämta den nya bilen. Men allt med den färden blev bajs och bilen slutade fungera i Ludvika. Allrså våran gamla bil. Men efter några timmar på en busshållsplats så kom bärgningsbilen. Det var trevligt att åka den. Man kände sej så överlägesen. Han som vi skulle köpa bilen sav kom till Ludvika med våran nya bil och så skjutsade vi honom till lindesberg-Hälsade på mammas moster gjorde vi också. Hon såg precis ut som mormor. Jag blev så ledsen när jag såg henne, men också glad, för hon var så glad och snäll : )
Åkte till Örebro för att handla lite. FIck 500 av mamma. Köpte två väskor på H&M. Japp.
Sen blev det att åka mer bil. När jag kom hem vid nio trpdde jag att den hemskka dagen var över.

Men icke. Den fortsatte. Emma hade fest och jag kunde ju inte annat än att åka dit, hörde att en vän till mej, Eva var där. Och lilla Eva hade aldrig druckigt så värst mycket förut. När Emma sa att; Nu du Anja, nu tog Eva en snaps, då blev det för mycket och jag brummade i nybilen till Kilafors. Där möttes jag av alkoholandedräkter och kramar. Och Eva chockade mej rejält när hon frågade efter en cigarett. Kvällen fortsatte med fylla och fler cigaretter. Det var trevligt tills Bröll blev en bitch och elakade sej. Typiskt honom. Han suger. Jag åkte hem efter det. Jag måste bara få skriva en liten sak. Mitt hår började brinna, och som tur var så var Eva inte SÅ himla dragen, utan släkte elden hjältemodigt.
Nu ropar min mor att vi ska åka till morfar. Det betyder att jag inte kan skriva mer. Kan inte påstå att jag la ner så mycket energi på den här bloggen, men vad gör man inte för att underhålla folk.

Adjöken.

OBS! Personerna på bilderna nedan har inget med texten oven att göra!

fröken.

Skrivet av RuttenGet, 2006-06-11 14:59

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.