En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Sabinaas bloggis

Igår i skolan va de triathlon men ja hade duathlon :D aja jag cyklade och joggade. Lärarna sa att vi skulle cykla 8 km meeeeen när vi hade cykla rätt långt frågade jag en kille som oxå cykla hur långt de va kvar så sa han vi va skulle cykla 3 mil ? WTF!? 3 km sprang vi iallafall.
Den här helgen är en speciell dag här! Det är tivoli och marknad! Igår drog ja hem typ 8 för min rygg gjorde sååå ont. Idag vågade jag åka den nya karusellen som hette over the top :D fattar inte hur ja våga! haha
Iallafall så tog ja nyss av mig korsetten och kände nyss att på höger sida där vart korsetten slutar har jag blivit helt röd och har fått massa bucklor :s skulle va jääävligt kul om man visste varför de är så men naaae såklart !

Skriver kanske mer senare om ja känner för de

Hade gött!

Skrivet av Sabinaa, 2011-05-28

Visa hela (0 kommentarer)

Glömde skriva att skolios är sne rygg i förra inlägget!

Ja skolios är alltså sne rygg. Det är ungefär 3 % i sverige som har. Man brukar gå på kontroller hos skolsyster och hon kollar på ryggen. Om man har sne rygg skickar dom en till röntgen och där får man se hur sne rygg man har. Om man har över 30 grader brukar man få en bostonkorsett. Om man har för sne rygg kan man få operera.

Bostonkorsett är inte en såndär korsett man kan köpa i lindex och andra klädaffärer. Och de är inte en såndär grej man hade förr i tiden så man fick smal midja!
Bostonkorsett är en vit grej i hårdplast man har på sig runt magen och ryggen 23 h varje dag. Den är vit och liknar ett hockeyskydd lite. När jag lärt mig hur man lägger ut bilder här så ska ja visa er hur den ser ut!
Ha de gött !

Skrivet av Sabinaa, 2011-05-27

Visa hela (0 kommentarer)

Hej och välkomna till min blogg! ja heter Sabina pch har skolios och benhandlas med bostonkorsett som ja har gjort i 1 år minus 4 dagar :)
jag hade tänkt att skriva om skolios och sånt. Vet inte om jag ska skriva om mitt liv så bara fråga va ni vill veta!

Skrivet av Sabinaa, 2011-05-27

Visa hela (0 kommentarer)