En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kiriko Sakai

Ja, välkommen till min blogg! Ja... har jag något mer att skriva?

Julafton O.o Orka skriva om den -.-


Btw, jag orkar inte med henne längre -.- Jag vill inte prata med henne, jag längtar tills jag ska börja sjuan, då vi kommer byta skola. Snälla gud, låt mig inte komma i samma klass som henne! Hon är HEMSK! Jag hatar henne. Jag fattar inte hur jag kan (kunde) vara med henne. Hur låg IQ hade jag egentligen? I varje fall så har den stigit nu :P Och jag fattar inte hur någon vill vara kompis med henne eller ens gilla henne! Ärligt talat, jag överdriver inte. Ett stort minus är att hon skrattar åt sina egna s.k skämt, försöker få alla att gilla henne, hon sminkar sig (FULT), hon har pyttesmå toppar. Det var bara några av sakerna. JAG HATAR HENNE!!!!!!!!!


Nu är jag med Sofia, en annan av mina kompisar. Hon är nu min bästa kompis *nod*. Med henne kan jag prata om allt (utan att hon sprider det vidare), hon och jag har samma humor, vi är på samma jävla våglängd!


Hejdå, hoppas vi aldrig ses, ***!
Usch, en hel termin kvar -.-

Skrivet av Sakai, 2006-12-25

Visa hela (0 kommentarer)

Prick 1:52 så satt jag här och läste igenom hennes blogginlägg, och då stötte jag på ordet sång. Nu har jag gjort en. Utan meloldi, den har jag inte kommit på än. Men är den till dig? Jag vet inte, det är väl vi i grund och botten, hoppas jag.

Här är den:

Namn: You is a star

You is like a star
A star that never can die
That is (so) true
I miss you
But I am too proud
To say three little words
I am sorry

Please understand me
Read my poor thoughts
And understand me
I want to say them
I am sorry

You is like a star
A star that never can die
That is true
I miss you
But I am too proud
To say three little words
I am sorry

I am empty
And without you
I am nothing
And I say it again
Understand me

You is like a star
A star that never can die
That is true
I miss you
But I am too proud
To say three little words
I am sorry

I am so sorry…
Forgive me, Forgive me…..

---

Just det, jag är inte bra på engelska.

Började nästan gråta själv när...

Skrivet av Sakai, 2006-11-03

Visa hela (0 kommentarer)

Hennes blogg på lunar (läs tidigare inlägg). Vad ska jag göra? Jag fattar inte, varför är hon avundsjuk på mig? Hon har inte alls gjort allt för att det ska bli vi två igen? Hjälp... Det här suger. Vad ska jag göra? Jag känner mig så... konstig. Som om jag var i en labyrint och inte kunde hitta vägen ut. Jag hatar den känslan! Men vad ska jag göra då? Jag hatar det här!


---------

Ett telefonsamtal kan det läka ett brustet hjärta?
Idag har jag varit i stan jag fick ett par nya skor. Jag önska att du hade varit med! Du kunde hjälpt mig att hitta ettpar. Jag vill att du ska förstå hur jag känner mig. Okej jag erkänner JAg var avundsjuk. Men det var inte meningen att säga någonting dumt! Du år göra vad du vill! Och för tillfället värkar jag inte ingå i din tidsplanering. Men det gör inget. Jag har ett hopp och det är om ett telefonsamtal. Jag hoppas att det kan hjälpa mig ur detta. Jag vill! JAg hoppas! Jag tror! Det kommer jag att göra till tidens ände. Du har...

Skrivet av Sakai, 2006-11-02

Visa hela (0 kommentarer)

Varför är man stolt? Varför är man för stolt för att säga förlåt?

Det är typ det, att min bästis skriver på lunar att hon vill bli vän igen, men att hon är förbannad och ledsen. Hon fattar inte hur det är med mig! Jag mår skit. Sen känns det som om hon och Sanna (*****) är mot mig, på något sätt. I alla fall Sanna. Jag vet att det säkert är töntigt, men på lunar så har Sanna skrivit sina vänner på min press, men inte mig, och hon svarar inte när jag skriver! Jag känner mig väldigt... nere. Usch, det suger. Vad ska jag göra? Jag är för stolt för att reda ut det, men jag vet inte ens om allt kommer bli sig likt igen. Och jag är inte ens säker på att jag vill vara hennes bästis. Hon tror alltid att VI ska vara, jag får knappt vara med andra kompisar, som Sofia och Matilda. Med dom är shysta, varför skulle jag inte få det?

Life really sucks. That is reality. And nothing is going to change it. Nothing.


Jag vill bara stänga in mig i ett mörkt, instängt rum...

Skrivet av Sakai, 2006-11-01

Visa hela (0 kommentarer)

Livet suger. Usch, det är hemskt. Det känns som om hon är emot mig. Det känns som om hon alltid klankar ner på mig. När vi spelade tennis, så hade min kompis (som är bäst på tennis av oss) ett gammalt, dåligt rack och spelade därför rätt dåligt. Och gissa vad HON (som jag nämnde i början) sa!
- Du är ju nästan lika dålig som Louise (jag)! Shyst, eller hur?

Sen så säger hon att jag är lat, och när hon sover över hos mig så vaknar hon tidigt, och försöker väcka mig. Men jag vill inte! Det säger jag, men hon fortsätter!

Hon klankar ner på mig INFÖR ALLA ANDRA! Och typ säger personliga saker om mig, och på ridbanan, så säger hon att Luna (min häst) var lat och långsam. Det kan hon ju hålla för sig själv!

Hon var min f.d bästis. Nu, på lunarstorm, har hon skrivit ett bloggmeddelande, om att typ jag var emot henne. Men hon fattar ju inte! När vi var i sporthallen spelade vi tennis, och hade nätet uppe. Någon halvtimme innan hade min lillebror slängt ut...

Skrivet av Sakai, 2006-10-31

Visa hela (0 kommentarer)

T4

Jag har nu starta fiction "T4". Den handlar om en tjej, Kiriko Sakai, som börjar i en ny skola. Men i den nya skolan så finns det fyra killar s.k T4, Terror 4. Sakai kommer genast på kant med dom. Men ingen vet att i Sakais förra skola, var det hon som kallades skolans terror. Sakai vörjar genast sabotera lektionerna. Vem av dom kommer vara värst? Och varför visar Odagiri Ryu intresse för Sakai? Och varför är Sawada emot Sakai?

Något sånt, typ. Har börjat skriva lite. Kommer nog lägga ut den på Hogwarts.nu, eller vad tycker ni?

Och jag har börjat kolla på H2, medans jag laddar ner nästa episod av Taiyou no Uta. H2 är faktist rätt okej, av vad det jag sett än så länge.

Ja, just det. Jag är hemma idag också. Mamma är ledig och min brorsa är också sjuk. Det är inte kul >.<

Det första j-doramat jag såg var "Brother Beat" och jag vet inte ens varför jag började. Medans jag väntade på att den sista episoden skulle komma ut på eng. sub så började jag se mig om...

Skrivet av Sakai, 2006-10-10

Visa hela (1 kommentar)

Jag är sjuk. Mår illa. Ont i magen. Det suger. Har varit hemma. Suger inte lika mycket.

Jag har haft TRÅKIGT idag. Jag har laddat ner ett par "Taiyou no Uta" episoder, men kan inte hitta någon ny serie att titta på. Möjligen H2, som jag hittade nyligen. Japanska draman är mycket bättre en svenska eller amerikanska. Detsamma gäller killarna. Förutom vissa.

Jag är nog hemma i morgon också. Blää. Då ska jag ha franska, och jag sitter bredvid en snygg kille. Vi fick tyvärr inte välja platser själva. Men blev rätt nöjd.

Min brorsa är astjurig. Vi skulle åka till simhallen imorgon om inte jag varit sjuk. Han har stökat ner mitt rum *host* en aning. Kan inte rida på grund av detta heller. Och jag som ska tävla på Söndag.

Jag har börjat på en ny fiction, eftersom jag har haft så tråkigt. Baserad på j-doramat "Hana yori dango". Ska lägga upp den någonstans lite senare.

Har inget mer att skriva. Återkommer i morrn!


C Ya
Sakai

Skrivet av Sakai, 2006-10-09

Visa hela (1 kommentar)