En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kiriko Sakai

T4

Jag har nu starta fiction "T4". Den handlar om en tjej, Kiriko Sakai, som börjar i en ny skola. Men i den nya skolan så finns det fyra killar s.k T4, Terror 4. Sakai kommer genast på kant med dom. Men ingen vet att i Sakais förra skola, var det hon som kallades skolans terror. Sakai vörjar genast sabotera lektionerna. Vem av dom kommer vara värst? Och varför visar Odagiri Ryu intresse för Sakai? Och varför är Sawada emot Sakai?

Något sånt, typ. Har börjat skriva lite. Kommer nog lägga ut den på Hogwarts.nu, eller vad tycker ni?

Och jag har börjat kolla på H2, medans jag laddar ner nästa episod av Taiyou no Uta. H2 är faktist rätt okej, av vad det jag sett än så länge.

Ja, just det. Jag är hemma idag också. Mamma är ledig och min brorsa är också sjuk. Det är inte kul >.<

Det första j-doramat jag såg var "Brother Beat" och jag vet inte ens varför jag började. Medans jag väntade på att den sista episoden skulle komma ut på eng. sub så började jag se mig om efter andra j-doraman. Jag hittade Puri Puri D, och My boss, My hero. Sedan så hittade jag den - Gokusen. Det är det bästa j-doramat jag någonsin sett! Sawada Shin (Matsumoto Jun) är så himla kawaii! Och i Gokusen 2 så har jag ett antal favoriter. Yabuki, Ryu och Take. Alla är helt underbara!!

Vad mer ska jag skriva? Har inte mycket för mig idag. Skriver kanske mer ikväll.

C Ya
Sakai

Skrivet av Sakai, 2006-10-10 16:00

Tänkte bara säga att Taiyou no uta är riktigt bra, såg själv precis klart serien.
och jag kan lova att den är sevärd

Skrivet av Andy, 2006-10-11 23:39

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?