En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kiriko Sakai

This totally suck

Livet suger. Usch, det är hemskt. Det känns som om hon är emot mig. Det känns som om hon alltid klankar ner på mig. När vi spelade tennis, så hade min kompis (som är bäst på tennis av oss) ett gammalt, dåligt rack och spelade därför rätt dåligt. Och gissa vad HON (som jag nämnde i början) sa!
- Du är ju nästan lika dålig som Louise (jag)! Shyst, eller hur?

Sen så säger hon att jag är lat, och när hon sover över hos mig så vaknar hon tidigt, och försöker väcka mig. Men jag vill inte! Det säger jag, men hon fortsätter!

Hon klankar ner på mig INFÖR ALLA ANDRA! Och typ säger personliga saker om mig, och på ridbanan, så säger hon att Luna (min häst) var lat och långsam. Det kan hon ju hålla för sig själv!

Hon var min f.d bästis. Nu, på lunarstorm, har hon skrivit ett bloggmeddelande, om att typ jag var emot henne. Men hon fattar ju inte! När vi var i sporthallen spelade vi tennis, och hade nätet uppe. Någon halvtimme innan hade min lillebror slängt ut alla bollar (:P), men hon och ***** bara gick hem till *****! Dom sa inte ens hejdå, och vi fick ta ner hela nätet, och plocka upp alla bollarna! Jag blev sen hem, och mamma blev förbannand! Shyst. Knappast.

Slår vad om att hon och ***** snackar skit om oss nu, det är hennes stil. Vad ska jag göra? HJÄLP!

Skrivet av Sakai, 2006-10-31 20:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?