En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kiriko Sakai

Det hon har skrivit... Hjälper det?

Hennes blogg på lunar (läs tidigare inlägg). Vad ska jag göra? Jag fattar inte, varför är hon avundsjuk på mig? Hon har inte alls gjort allt för att det ska bli vi två igen? Hjälp... Det här suger. Vad ska jag göra? Jag känner mig så... konstig. Som om jag var i en labyrint och inte kunde hitta vägen ut. Jag hatar den känslan! Men vad ska jag göra då? Jag hatar det här!


---------

Ett telefonsamtal kan det läka ett brustet hjärta?
Idag har jag varit i stan jag fick ett par nya skor. Jag önska att du hade varit med! Du kunde hjälpt mig att hitta ettpar. Jag vill att du ska förstå hur jag känner mig. Okej jag erkänner JAg var avundsjuk. Men det var inte meningen att säga någonting dumt! Du år göra vad du vill! Och för tillfället värkar jag inte ingå i din tidsplanering. Men det gör inget. Jag har ett hopp och det är om ett telefonsamtal. Jag hoppas att det kan hjälpa mig ur detta. Jag vill! JAg hoppas! Jag tror! Det kommer jag att göra till tidens ände. Du har någonting som jag inte kan förstå mig på. Du har allt! Men endå när mitt hjärta gråter så tänker jag på att jag vill vara din alldra bästa vänn!! Du täcker hela mitt hjärta min vänn.

Ett djur mår dåligt och när det känns som om allt ska bli bra igen då har det en vecka på sig att bli frisk annars måste det avlivas. Det känns så hämskt!! Jag lärde mig så mycket av henne. Hon och hennes bror är dem finaste hästar som fins.

---------------------------------------

Fortsatt Hopp...
Jag satt hemma själv i min tv-soffa igårkväll och jag tänkte och tänkte ... Jag beslutade att jag skulle skriva en låt om det. Det gjorde jag med till dig ( Du vet vem du är). Jag vill att du ska höra den och det ska du med det ska jag se till. Du har alltid en plats i mitt hjärta. Du kan göra vad du vill men det är där du hör hemma. Jag vill att du ska veta det. Jag känner mig så ensam jag känner mig helt tom. För utan dig omtanke, närvaro så är jag ingeting. Jag vill att du ska vara mig nära jag vill ha dig här. Du är min bästavänn på det jag svär.

// Din Evelina

----------------------------------------

Ett hopp på framtiden :'(
Jag .... Ja jag trodde att jag hade allt som jag önskade mig!! Det hade jag också(lägg märke till att jag använder hade i dåtid alltså) tills en dag.. Då ändrades allt och jag började förstå. Någon var imot mig och jag sökte skydd hon min bästa vänn! Men det skulle jag aldrig ha gjort. För när jag gjorde det förstod jag att det var hon som var imot mig! Jag gjorde allt för att få henne tillbaka!!(Jag lovar!!) Men det blev bara värre hon började frysa mig ute och jag kände mig svag. Jag önskar att hon var här med mig varge secund!! Men man kan bara hoppas och om du läser detta vill jag bara säga: Det finns en blomma vit som snö den kommer aldrig vissna eller dö! Jag älskar dig min vänn! Ett sår i mitt hjärta Kan det läka tro?? Snälla ring mig!!!!

//Din f.d bästa vänn!!

Skrivet av Sakai, 2006-11-02 20:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?