En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Samdras bloggis

Modell för en dag?

Min faster jobbar som sminksös och idag sminkade hon mig och plattade mitt hår på sitt jobb.
En annan tjej på hennes jobb fotade mig och hon berättade hur och vart jag skulle stå, hur jag skulle göra med huvudet, kroppen, armarna och så och jag hade med mig 3 olika plagg så jag bytte om 3 gånger. Jag hade som typ 3 olika stilar; en lite "söt" stil, en "coolare" stil och en lite vardagsstil. När jag log så kändes det ganska onaturligt, men när jag väl fick se bilderna efteråt blev jag verkligen nöjd! Jag brukar sällan bli nöjd med mina bilder, men som tur var så blev jag det. Bilderna lades in på en disket som jag fick och när jag kom hem så var det första jag gjorde att visa mamma och pappa, och de tyckte också att bilderna blev super!
Min faster har lovat att vi ska välja ut de bästa bilderna och skicka de till olika modellargenturer, så får man ju hoppas att de blir "impade". Man känner sig ju lite speciell nu faktiskt *skryter* ;)

När som helst nu... Min andra lillebror ligger i mammas mage, 2 veckor försenad å om den inte kommer nu på tisdag så måste de sätta igång henne genom ett piller typ... Jag hoppas verkligen att den kommer innan dess! Hur kommer det sig att alla mina brorsor (jag har 2 med denna) blir så mycket försenade? Min lillebror (som inte är i magen) :P var 3 hela veckor försenad! Herregud, vad jobbigt att bära på en sådan tung baby. Och sedan att få ut den, ush!
Mamma vill att den nya babyn ska heta Adam, och det är väl helt okej. Det är ju liksom inte fult, men nja. Jaja. Ha det superbra allihopa för det ska jaaaag ha ;) Eller...? :O

Skrivet av Samdra, 2006-03-03 18:13

Kommentarsfunktionen är avslagen för detta inlägg.