En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sandra92

Sandra92s bloggis

Klar

Idag har jag varit i skolan, vi har börjat med PBL (Problembaserat lärande), haft engelskaprov, skjutsat Emil till träningen, varit i stallet och duschat. Det är i helhet min dag. Jag ska utveckla det lite: Vi började som sagt med PBL:n. Det var ganska förvirrande eftersom lärarna inte sa så mycket om vad vi skulle göra så vi improviserade lite och gick runt till olika klasser och frågade vad dom tyckte om skolmiljön. Det var faktiskt ganska roligt eftersom då fick vi kolla runt lite mer på skolan och i dom andra husen. Vi har ju bara våra lektioner i hus 2 så det var roligt. Vi var på hotell och restaurang, IV, El-programmet och Fordon/transport och frågade och tittade. Roligt roligt!
Hade engelskaprov efter tre lektioner med PBL. Det var ett sådant prov som vi gör för att lärarna ska se vad vi kan och vilken grupp vi ska vara i. Det var ganska så svårt faktiskt. Efter skolan så skjutsade jag Emil till hans fotbollsträning. Det var en kille där som tydligen tyckte att det var häftigt att en tjej körde en supermotard moppe, kul!
Efter det så åkte jag och Linus upp till stallet och borstade hästarna. Det var jättelängesedan jag var i stallet så det var jätteroligt! Ska dit varje tisdag 18:30 bestämde jag och Rebecka. KUL!

Fick denna supersnygga bild av min lilla älskling. Jag insåg hur mycket jag verkligen saknar honom! Men nästa helg så blir det crusing med honom och jag läääängtar!

Ska plugga svenska nu. Skriver imorgon! Puss

Min älskade Patrick. Älskar dig gubben!

Skrivet av Sandra92, 2008-09-02 21:03

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?