En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sandra92

Sandra92s bloggis

Det här är en blogg om mitt liv. Ni får följa min vardag och se hur jag är. Hoppas ni gillar det =D

Nu är jag istortsett klar. Lyssnar på Linking Park och sjunger just nu. Haha jag tror inte att det låter bra men kul är det.
Det blir nya lakan idag med, göttans är det verkligen.
Jag vet inte riktigt när jag kommer hem sen, men det blir väl mellan 14:00 - 17:00 skulle jag tro.

Måste dra. Mamma ropade. Puss

Skrivet av Sandra92, 2008-09-14

Visa hela (0 kommentarer)

Godmorgon. Jag ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig. Idag så ska jag ta moppen in till Skövde och tvätta den, ni får se en före och en efter bild från tvättningen. Patrick kommer även hem idag, kul! Jag tycker inte om när han är ute med husvagnen.
Igår kväll så såg jag en jättebra film Vampire Bats, den var verkligen jättebra så den rekomenderar jag starkt.

Ska försöka komma upp ur sängen nu. Skriver snabbt innan jag åker. Puss

Skrivet av Sandra92, 2008-09-14

Visa hela (0 kommentarer)

Nu ska jag nog kolla lite på TV. Sedan så blir det nog sängen, är ganska trött faktiskt. Sov till 10 imorse fast det kanske jag sa förut? Var hos morfar förut också, tog moppen dit.
Längtar tills imorgon för då kommer Patrick hem! Längtar som tusan! Han köpte ingen tröja till mig som jag bad honom om. Han blev klar tidigt så han hade redan gått ut och han vägrade gå in dit igen. Nu behöver han inte åka till Ullared på länge! Men det måste jag, har inga snygga kläder längre.

Ska spela kort med Linus nu. Hörs imorgon. Puss

Skrivet av Sandra92, 2008-09-13

Visa hela (0 kommentarer)

Nepp nu är det dags att sova. Är dödstrött! Sitter i min nya mysiga tröja nu, ni får se bild imorgon. Enzo har gått och lagt sig så det är hög tid för mig att sova också. Mamma, pappa, Emil och Linus är ju i Göteborg på supercross så vet inte när dom kommer hem, sent inatt i alla fall och då sover jag! Jag är så himla trött, ögonen går nästan i kors på mig.

Jag fick tag i Patrick efter många försök och timmar, närmare 5 timmar innan jag fick tag i honom. Fatta att jag var orolig då. Hade säkert ringt 500 gånger och skickat 1000 sms. Han hade glömt mobilen i bilen! Så inte konstigt att han inte visste att jag hade ringt och smsat.

Aja sängen kallar. Puss

Saknar mina gamla kompisar. Philip

Skrivet av Sandra92, 2008-09-12

Visa hela (1 kommentar)

Hej. Idag har vi varit funktionärer på Södra IP, det var kul. Det blev mycket skratt och skoj. Det var roligare än vad jag hade förväntat mig.
Är däremot jättedeppig just nu. Patrick har åkt iväg med husvagnen och han svarar inte på mobilen. Jag ville verkligen åka till honom och jag trodde inte att han skulle åka förrän imorgon, men jag hade fel. Dom åkte idag och jag får inte träffa honom förrän nästa helg. Jag måste verkligen träffa honom då.

Ska titta på TV nu. Skriver senare. Puss

Skrivet av Sandra92, 2008-09-12

Visa hela (0 kommentarer)

Dags att dra till Johanna nu då. Kommer hem mellan 17:00 och 20:00 ikväll. Ha en bra dag alla sötnisar! Puss

Skrivet av Sandra92, 2008-09-11

Visa hela (0 kommentarer)

Godmorgon! Idag vaknade jag 7:30 eftersom jag hade ställt klockan på det. Jag vet att det är idiotiskt att ställa klockan när man är ledig men jag ska ju till Johanna idag! Ska åka runt 9:30 så då måste jag ju vara vaken eftersom jag ska köra moppe i ca 1 timme.
Min älskling har blivit sjuk. Han är dunderförkyld och har antagligen feber, och jag är inte hos honom och kan bädda ner honom och allt sånt. Det gjorde han med mig när jag var sjuk.

Ska käka frukost och sånt nu innan jag åker till Johanna. Hinner nog skriva ett snabbt inlägg. Puss

Skrivet av Sandra92, 2008-09-11

Visa hela (0 kommentarer)

Woho snart börjar Heroes, kul kul! Älskar fan det programmet, vem gör inte det? Sitter just nu och väntar på att Patrick ska ringa. Vi har nog endel vi borde reda ut... Saknar honom så otroligt mycket, har inte träffat honom på tre veckor och får antagligen inte träffa honom i helgen heller. Han och hans familj ska till Ullared och sova i husvagn där och det finns ingen plats i husvagnen för lilla mig, så jag blir lämnad här även om vi hade planerat att träffas. Det känns väldigt surt om jag ska vara ärlig. Träffas KANSKE nästa helg. Kolla extra nog på att det står KANSKE!!!

Aja ska fixa lite innan Heroes börjar. Puss

Skrivet av Sandra92, 2008-09-10

Visa hela (0 kommentarer)