En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sandra92

Sandra92s bloggis

Det här är en blogg om mitt liv. Ni får följa min vardag och se hur jag är. Hoppas ni gillar det =D

Nepp nu ska jag gå och lägga mig. Febern har stigit igen så jag borde gå och lägga mig. Jag hoppas verkligen att jag inte har feber imorgon. Jag är så himla trött så jag skulle kunna somna nu. Enzo har redan lagt sig så jag ska göra honom sällskap. sov sött alla sötnosar. Godnatt. Puss

Skrivet av Sandra92, 2008-09-06

Visa hela (0 kommentarer)

Nu mår jag lite bättre. Febern har gått ner lite, har 37.9 nu, så det är inte så superfarligt. Tog en tupplur förut och det var verkligen jätteskönt! När jag hade varit vaken en stund så värmde jag en pizza i ugnen och jag lyckades som vanligt bränna mig. När jag och Patrick flyttar ihop så ska han laga mat så det så! Pizzan blev god iallafall, som tur var. Kollade på MADE MTV en stund. Just nu kollar jag på Simpsons, jag älskar verkligen det programmet.

Patrick är på bröllop nu så jag har ingen att prata med, tyvärr. Men imorgon blir det nog mer prat. Idag så frågade hans pappa honom om jag och Patrick funderade på om jag skulle flytta in hos dom. Patrick svarade: "ja vi har väl pratat om det... vadå då då?" Hans pappa svarade: "Om ni skulle vilja det så skulle det nog vara okej, för då skulle det bli slut på det eviga ringandet". Vad jag skrattade när Patrick sa det till mig när vi pratade i telefon.

Nää ska kolla lite på TV. Skriver sen. Puss

...

Skrivet av Sandra92, 2008-09-06

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har gått och blivit sjuk. Jag har världens huvudvärk, hostar hela tiden och 38.2 i feber. Inte roligt! Och jag är dessutom hemma själv nu i helgen så det är inte roligt. Jag ska lägga mig och sova en stund och hoppas att febern har gått ner lite då.
Väntar förövrigt på att Patrick ska ringa. Han ska ju på bröllop ikväll så jag vill gärna snacka med honom innan han åker.

Aja ska sova lite nu. Puss

Sjuk

Skrivet av Sandra92, 2008-09-06

Visa hela (0 kommentarer)

Halloj! Dagen har varit bra men tyvärr så har det regnat hela dagen, så det blev inget Johanna idag. I skolan hade vi engelska första lektionen. Vi gjorde en samarbetsövning på två och två. Jag arbetade med Alicia där vi skulle intervjua varandra. Efter engelskan hade vi svenskaprov, det gick inte så jättebra som jag hade önskat, men ändå. Sen hade vi ULS och då fortsatte vi med PBL:n. Jag, Johanna och Henrik intervjuade en rullstolsbunden om hur det är att ta sig fram i skolan. Det var kul att höra vad han hade att säga. Sen efter lunchen hade vi matte och sedan slutade vi kl 14:00. Tog en buss hem vid 14:20 så jag kom hem 14:45.
Åkte ner till fritidsöppet och lämnade en bok till mamma för hon var där i kiosken.

Ska kolla klart på filmen som är på 5:an. Hörs imorgon! Puss

Old pic

Skrivet av Sandra92, 2008-09-05

Visa hela (0 kommentarer)

Nu ska jag kolla på Heroes, plugga och duscha. Det blir min kväll. Hade ingen aning om att Heroes var idag med så det var tur att min mamma sa det!

Aja ska läsa lite svenska nu. Hörs imorgon. Puss

Skrivet av Sandra92, 2008-09-04

Visa hela (0 kommentarer)

Hello! Hur är det med er? Jag har precis kollat på AFV och ska plugga lite eftersom vi har prov imorgon =(. Inte kul!
Jag fick Patrick att skämmas över mig idag i telefon. Vi pratade om min moppe, som jag har köpt av honom, och jag sa att den låter lite konstigt. Då sa han till mig att kolla oljan, och blond som jag är så körde jag ner fingret i oljetanken, vilket inte var bra... Haha ska gå till skolsköterskan imorgon och kolla så att det inte var farligt. Jag ska aldrig mer göra om det.
Min dag har varit bra annars. Vi har haft PBL hela dagen förutom sista lektionen som var datorkunskap. Skittråkigt. Kollade lite på fronter och på skolmailen. Sen så fick vi läsa i en bok om words vilket var skittråkigt. Men imorgon ska jag till Johanna. Ska bara hem och käka sen så tar jag moppen hem till henne. Restiden tar ca 1 timme.

Ska skjutsa Linus nu. Sen plugga och sen kanske det kan bli ett kort inlägg. Puss

Skrivet av Sandra92, 2008-09-04

Visa hela (0 kommentarer)

Nu känner jag mig verkligen duktig. Har suttit och stryket över alla rubriker och förtexter på allt jag har skrivit till fredag. Det tog sin lilla tid att skriva och stryka över allt men det var det värt. Det är roligare att titta på och lättare att hitta vilket är ganska bra tycker jag! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan greja lite och sen är det Heroestime. Fasen vad jag har saknat Heroes. Det är så himla kul att titta på. Ska plugga i pauserna och lite efter sen med. Imorgon är det redan torsdag. Sedan en helg som jag är helt hemma själv i! Kul! Tyvärr kan inte Patricksöt komma eftersom hans moster viger sig på lördag. Grattis Ea!

Nepp borde sätta fart nu! Har ju lite att göra. Vi hörs imorgon sötnosar!!!

Äkta kärlek eller vad säger ni?

Skrivet av Sandra92, 2008-09-03

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan! Idag så har jag varit i skolan som vanligt. Men jag mådde verkligen skit i morse när jag vaknade. Huvudvärk, hosta och halsont, inte bra! Hade ingen feber så det blev skolan idag med. Vi hade engelska och då gjorde vi klart det sista provet och sen när alla var klara så lekte vi lekar. Vi fick dessutom en ny kille i klassen eftersom Pontus hoppade av. Han var väl ganska okej... Efter engelskan så hade vi gympa. Vi lekte en jätterolig lek och mitt lag vann förstås!!!
Lunch efter det och sedan hade vi ett informationsmöte om nästa fredag, då ska vi vara funktionärer för en friidrottstävling för handikappade och utvecklingsstörda. Vi börjar 8:20 och slutar 13:30. Då ska jag åka till Patrick efter skolan. Sen så hade vi bara matten kvar och den lektionen gick seeeegt!

Ska kolla klart på AFV och sedan plugga. Duschen efter det och äta innan Heroes börjar igen! Kul!
Skriver kanske mer senare. Puss på er!

Skrivet av Sandra92, 2008-09-03

Visa hela (0 kommentarer)