En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sandra92

Sandra92s bloggis

Det här är en blogg om mitt liv. Ni får följa min vardag och se hur jag är. Hoppas ni gillar det =D

Idag har jag varit i skolan, vi har börjat med PBL (Problembaserat lärande), haft engelskaprov, skjutsat Emil till träningen, varit i stallet och duschat. Det är i helhet min dag. Jag ska utveckla det lite: Vi började som sagt med PBL:n. Det var ganska förvirrande eftersom lärarna inte sa så mycket om vad vi skulle göra så vi improviserade lite och gick runt till olika klasser och frågade vad dom tyckte om skolmiljön. Det var faktiskt ganska roligt eftersom då fick vi kolla runt lite mer på skolan och i dom andra husen. Vi har ju bara våra lektioner i hus 2 så det var roligt. Vi var på hotell och restaurang, IV, El-programmet och Fordon/transport och frågade och tittade. Roligt roligt!
Hade engelskaprov efter tre lektioner med PBL. Det var ett sådant prov som vi gör för att lärarna ska se vad vi kan och vilken grupp vi ska vara i. Det var ganska så svårt faktiskt. Efter skolan så skjutsade jag Emil till hans fotbollsträning. Det var en kille där som tydligen tyckte att det...

Skrivet av Sandra92, 2008-09-02

Visa hela (0 kommentarer)

Just nu sitter jag på golvet i mitt lilla rum och pluggar. Det har inte gått så bra som jag velat, tyvärr! Har haft datorn bredvid mig och den har nog fått mer tid än själva plugget. Inte bra! Ska stänga av nu och plugga! Jag har ju, som tur är, börjat att plugga i tid den här gången. Ska skriva klart allt sen så är det sängen som gäller.

Jag har nästan lyckats övertala pappa att köpa en systemkamera till mig. Jag skulle aldrig ha råd med den själv. Allt som allt skulle den kosta uppemot 7500 kr. Det är ganska mycket pengar för den som inte har några! Pappsen köper den säkert till mig! Det är ganska gött!

Måste plugga vidare nu. Men vi hörs imorgon igen. Puss

Snart min??

Skrivet av Sandra92, 2008-09-01

Visa hela (2 kommentarer)

Nu så ska jag snart sätta mig och plugga svenska eftersom vi har svenskaprov på fredag. Väntar även på att maten ska bli klar, är ganska hungrig faktiskt. Jag har världens huvudvärk också så det är inte så roligt, men det är bara att gilla läget.

Patrick är och dansar nu (han tränar bugg) och självklart började dansen idag så det blev inte mycket till att prata idag heller, tyvärr. Men han ska ringa mig sen när han har kommit hem vilket han gör runt 21 tiden. Läääängtar!

Stallet imorgon. Kul ska det bli! Har inte varit i stallet på hur länge som helst, har saknat mina fiiina hästar! Det blir inget rida men rykta och fixa istället.

Ska äta nu. Skriver mer sen!

Skrivet av Sandra92, 2008-09-01

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag gjort klart allting som jag skulle göra idag, har bara läxorna kvar men det är roligt att göra dom så det ser jag framemot! Jag var hos Zazza i Hjo idag. Vi var nere vid strandpromenaden och gick och tog lite kort. Zazza skickar dom senare. Tyvärr så tappade Zazza sin mobil så att det blev en spricka i displayen. Inte kul eftersom hon bara har haft sin mobil i 2-3 veckor. Fick prova hennes systemkamera också och jag blev kär! Ska spara pengar så att jag kan köpa en eller så önskar jag mig en i födelsedagspresent/julklapp!

Ska plugga nu sen så blir det sängen. Så skriver imorgon igen. Sov gott alla!

Jag och Zazza i våras

Skrivet av Sandra92, 2008-08-31

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen. Jag tror verkligen att jag håller på att bli sjuk! Jag har ont i halsen, ont i huvudet och hostar jättemycket! Det är absolut inget bra eftersom jag har svenskaprov på fredag och det får jag inte missa. Jag får klä mig varmt och ta halstabletter osv.

Idag tror jag inte att så mycket händer men jag vet inte... Får väl snacka med Patrick och höra hur det var i Emmaboda igår.

Nu ropade mamma att det är frukost. Skriver mer senare

Skrivet av Sandra92, 2008-08-31

Visa hela (0 kommentarer)

Jag ska bara skriva ett snabbt inlägg om hur kul jag tycker att det är när så många kollar in min blogg! Jag har inte haft min blogg så länge men ändå så kollar många in den. Ett utav mina inlägg har fått 79 visningar på mindre än 2 veckor. Jag tycker att det är jätteroligt att så många läser min blogg och tycker om den. Jag ska försöka att göra en snyggare blogg men det går inte här på bloggis så jag letar efter en ny sida. Någon som kan rekommendera någon bra sida?
Jag älskar bloggis men jag vill ju gärna ha den lite som jag vill, men det här duger gott och väl sålänge!

Aja jag tycker som sagt att det är jättekul att ni läser min blogg. Ni får gärna fråga saker och sånt, det gör absolut inget utan det är bara roligt. Puss på er! <3

Skrivet av Sandra92, 2008-08-30

Visa hela (0 kommentarer)

Nu så har vi kräftskiva då... Jag gillar inte kräftor, eller skaldjur över huvudtaget för den delen. Jag åt potatissallad och baguette istället, mums! Sen efter att jag hade ätit så tog jag hade om lilla Tero, den lilla grabben som bor granne med oss, medans Jennie åt lite. Sen vid 20:00 så gick jag och Tero in för att kolla lite på AFV, men han somnade i andra delen så vi låg i soffan och mös istället. Sen kom hans mormor så då gick dom in till Jennie och Tobias istället, så nu sitter jag här. Ska snart gå upp igen men tänkte att jag hinner skriva ett blogginlägg lite snabbt.

Berättar mer imorgon. Skriver kanske mer senare. Puss så länge! <3

Skrivet av Sandra92, 2008-08-30

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan! Jag vaknade runt 9:00 idag så då sprang jag in i duschen en snabbis, käkade lite frukost och tog ut moppen. Sen vid 11:00 så åkte ag och Emil (min lillebror) upp till ridhuset för att kolla på Kräftracet. Det är en endurotävling som man tävlar i par i. Ganska kul att kolla på. Jag träffade Rebecka också. Vi bestämde att jag skulle komma upp till henne på tisdag så att vi kunde böra fixa lite i stallet. Jag ska ju börja rida hennes häst igen. Har saknat hästarna jättemycket!

Patrick är inte hemma idag så jag har i stortsett ingenting att göra. Han är i Emmaboda på en bilträff tillsammans med sin pappa. Hade gärna följt med men hans syrra är sjuk så det gick inte.
Ikväll så har vi kräftskiva också. Blä på kräftorna men sällskapet har jag ingenting emot. Grannarna med deras baby Tero och pappas anställda Emil (inte min bror!) så det blir nog trevlans även utan Patrick.

Kräftracet

Skrivet av Sandra92, 2008-08-30

Visa hela (0 kommentarer)