En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sandra92

Sandra92s bloggis

Det här är en blogg om mitt liv. Ni får följa min vardag och se hur jag är. Hoppas ni gillar det =D

Hej! Nu är jag hemma. Stannade kvar i Skövde efter skolan eftersom det är matfestivalen i helgen. Jag, Johanna och Philip gick runt där ett tag. Jag och Johanna gick till Västerhöjd efter skolan idag för att hälsa på Philip och Johannas kompis. Fasen vad svårt det var att hitta där! Vi hade ju aldrig varit där förut så det var en upplevelse kan man ju lugnt säga!!! Patrick kommer inte i helgen tyvärr, så vi får träffas om två veckor istället.

Torsdagen var väl ganska kul på kvällen. Då satt alla som var med från klassen i en ring runt en brasa och lekte lekar. Kul kul! och vi lärde känna varandra också! Nu pratar alla med varandra och det är roligt! Jag kanske ska berätta vad vi gjorde: Vi började kl: 8:45 med att gå. Vi gick kanske 3-4 km på asfalt och på gångbanor. Sedan kom vi fram till en landsväg som vi skulle gå över, sedan in i en kohage (det fanns självklart inga kor där!) vidare upp i skogen och jag menar verkligen UPP! Det var väldigt brant och halt....

Skrivet av Sandra92, 2008-08-29

Visa hela (0 kommentarer)

Sådär ja alla sötnosar! Nu har jag duschat och ätit världens godaste mat. Så nu ska jag snart gå och susa. Behöver det. Sitter och gäspar hela tiden. Jag håller på att få bryt på min dator för min msn funkar inte, det går inte att logga in även om allt är som det ska, så nu sitter jag på gamla Messenger! Men jag snackar på med Patrick ändå, försöker övertala honom om att han ska komma i helgen. Det går väl sådär...
Jag måste packa ner vad jag ska ha med mig imorgon också. Det blir ju som sagt inget bloggande imorgon, tyvärr. Jag tycker ju att jag har börjat komma in i det nu.

Men nu ska jag dra. Ska snart sova och sånt, men jag skriver på fredag igen. Ha det bra! <3

Skrivet av Sandra92, 2008-08-27

Visa hela (0 kommentarer)

Dagen har varit bra men något seg. Har så himla ont i huvudet och är dötrött! Hur ska jag orka i tre hela år? Fattar det inte! Och imorgon har vi en välkomstdag som håller på från 8:00 till 22:00 så det blir inget bloggande för min del imorgon, tyvärr. Någon får jättegärna byta med mig. Vi ska gå hela dagen fram och tillbaka. Jag har ingen som helst lust med det men jag har som sagt inget val. Dessutom är det bara BF och LP som ska gå! Så himla surt säger jag bara! Jag kommer väl hem vid 22:30 imorgon, sen så ska jag duscha, packa upp och greja lite så jag kommer säkert inte i säng innan kl 00:00! Jag får alltså bara sova cirka 5 timmar! Kul... eller inte! Jag har annat för mig än att gå runt och fjanta på en välkomstdag. Jag klagar, jag vet! Men som sagt jag vill och orkar inte!

Jag kom inte i säng förrän 22:30 igår iallafall. Var det inte det jag sa? Men ikväll så blir det sängen tiiiidigt!

Ska greja lite nu sen så blir det väl något litet blogginlägg igen!

Skrivet av Sandra92, 2008-08-27

Visa hela (0 kommentarer)

Så... Nu ska jag bara dejta duschen sen så är det godnatt för min del. Är supertrött! Trodde inte att det skulle vara så jobbigt att gå i gymnasiet men tidiga mornar och sena kvällar passar inte bra ihop, så jag tänkte vara duktig. Får se hur det lyckas men man kan ju alltid hoppas att jag kommer i säng före 22:30! Just nu snackar jag med Patrick om ifall han kan komma i helgen. Är ju matfestivalen i Skövde torsdag till lördag. Vi kanske åker dit en sväng på fredagkväll med Johanna, och sen på lördag så åker vi dit själva. Resten av familjen ska äta kräftor på lördag och då vill inte jag och Patrick vara hemma eftersom ingen av oss gillar skaldjur! Problemet är bara att maten på matfestivalen är så himla dyr! Det kostar verkligen skitmycket! Får fjäska lite för Patrick, haha!

Aja duschen kallar sen så är det sova som sagt. Sov gott alla sötnosar som läser min blogg! Puss

Så här såg jag ut idag (gammal bild)

Skrivet av Sandra92, 2008-08-26

Visa hela (0 kommentarer)

Dagen har varit bra. Slutade 14:15 och kom hem runt 14:30. Jättegött! Vi har haft roliga lektioner idag vilket är bra. Vi har börjat komma igång nu!

Gaaah jag vill inte att det ska bli torsdag! Då ska vi som går BF och LP (ledarskapsprogramet) ha en så kallad "Välkomstdag"... Vi går från kl 8:55 till 22:00! Jag kommer bara döööö! Orka gå i en skog så länge! Jag vill VERKLIGEN inte men vi måste. Hoppas verkligen att det regnar så att vi får sluta tidigare än 22:00! Patrick kommer ju kanske på fredag och då måste jag ju vara pigg och glad! Vi får inte vara lediga eller ens någon sovmorgon! Snålt tycker jag!!!

Skrivet av Sandra92, 2008-08-26

Visa hela (0 kommentarer)

Hello bloggen! Hur är det? Själv så har jag ont i huvudet. Idag i skolan så tog vi kort till skolkatalogen och enskilda kort. Jag såg säkert helt sjuk ut men ändå! Vi slutade tiiiidigt idag också! Göttans!

Patrick kanske kommer i helgen, det är ju matfestivalen i Skövde. Kul kul! Någon mer som ska dit eller? Han lånar nog sin mammas bil och tar den hit så då kan vi åka runt hur mycket vi vill!

Ska dra... Ska köra lite moppe!

Skrivet av Sandra92, 2008-08-25

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan bloggen! Nu är jag hemma igen. Var på crusing i Uddevalla igår. Jättekul! Åkte från Kungälv vid 14:30 sen så kom vi hem vid 02:30 igen. Var jättetrött då men det var det värt! Helt klart! Patrick sa att jag somnade innan jag hade lagt huvudet på kudden så jag gjorde väl det. Träffade Patricks kompis Kim igår. Kul kul! Det var ett bra tagsen jag träffade honom!

Ska dra en sväng nu. Är ju skola imorgon så blir sova tidigt ikväll. Skriver kanske senare

Skrivet av Sandra92, 2008-08-24

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan bloggen! Förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar men har haft fullt upp och nu sitter jag hemma hos Patrick och softar. Ska snart göra mig iordning för sen ikväll så är det crusing i Uddevalla som gäller. Kul kul!

Kom hit igår kväll så vi har inte hunnit göra så jättemycket, typ sjungt för Patricks pappa eftersom han fyllde år igår, ätit, sovit och duschat. Det är typ det vi har gjort och just nu damsuger Patrick så jag passar på att skriva nu.

Första veckan i skolan har varit superbra! Jätteroligt verkligen!

Berättar mer imorgon när jag är hemma. Ska göra mig iordning nu. Puss hej!

Jag och älsklingen! Älskar dig!

Skrivet av Sandra92, 2008-08-23

Visa hela (0 kommentarer)