En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sandra92

Sandra92s bloggis

Det här är en blogg om mitt liv. Ni får följa min vardag och se hur jag är. Hoppas ni gillar det =D

Hejsan bloggen! Jag sitter och väntar på att Patrick ska komma hem (han är på Göteborgskalaset) så att han kan ringa mig, har inte pratat på hela dagen så det börjar bli lite småjobbigt!
Jag har så himla tråkigt men funderar på att cykla typ två mil eller något. Det skulle nog vara ganska skönt!

Och jag har insett att skolan snart böjar igen. Det är lite läskigt eftersom jag börjar i en helt ny skola med ny klass och nya klasskompisar, men jag har ju Johanna och Alicia så det ska nog bli bra iallafall. Sommarlovet har gått så himla fort! Känns som om det var igår alla stod utanför kyrkan och grät, men det är mer än två månader sen nu.

Aja ska dra en sväng nu. Skriver senare ikväll igen.

Jag och Johanna, sista kvällen i Tyskland

Skrivet av Sandra92, 2008-08-15

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan alla! Jag heter Sandra och är 16 år gammal. Jag hade tänkt börja blogga för det verkar väldigt kul! Jag kanske borde berätta lite om mig själv: som sagt jag heter Sandra och är 16. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa, mina två småbröder och med mina två katter. Vi bor i en väldigt liten stad som heter Hjo.

Jag har en pojkvän som heter Patrick och han är 18 år gammal. Tyvärr bor han väldigt långt ifrån mig, 22 mil, för han bor i Kungälv. Vi har varit tillsammans i lite mer än tre år nu och jag hoppas att vi håller ihop i minst lika många år till!

Jag börjar 1:an nu i höst, jag börjar på Kavelbrogymnasiet i Skövde, där ska jag gå "barn och fritid" i tre år. Jag kommer läsa vidare på högskolan efter det.

Jag kanske ska berätta om mina intressen också? Jag älskar somsagt barn och djur. Jag har ridit sen jag var ca 7 år alltså nästan i 10 år. Jag är ofta med mina vänner och med Patrick så ofta som det går.

Jag tror att det var ungefär...

Skrivet av Sandra92, 2008-08-15

Visa hela (0 kommentarer)