En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
SannaIsTheSHIT

I believe I can fly!=D

Det är ett SKOLARBETE så jag kommer verka ganska pluggig av mig, bara så ni vet. =P

Name: yo mama
Lives: with yo mama
Likes: stuff
Dislikes: other stuff....

Tihi ^^,

Hejdå.

En hemsk liten novell jag skrev i skolan bara. :P

____________________________________________________________

Som liten trodde hon aldrig att detta kunde, och skulle, hända. Visst, föräldrar bråkar ibland. Det är normalt, så gör ju alla. Efter det så går man åt skilda håll, tänker igenom saken och sedan ber man om ursäkt för att kunna glömma allt som hänt.

Men som sagt, hon var liten. Kanske förstod hon inte allvaret, eller så har det blivit värre. Mycket värre. Nu satt hon där hjälplös i sitt rum. Hon satt på sin säng, gråtandes. Hon hörde samma gamla skrik från köket. Hennes far skriker förstås av ilska, men det gör inte hennes mor. Hon skriker av rädsla.

Flickan lägger sig ner på sin säng och stirrar blankt mot väggen. Kudden blev genast våt av hennes kinder. Varför gör han så mot henne? Han älskar ju henne, och hon älskar honom. Eller är det bara lögner?

Allting fortsätter som det brukar göra nästan var eviga dag. Hon ligger där...

Skrivet av SannaIsTheSHIT, 2006-10-12

Visa hela (7 kommentarer)

Använd lite fler smilys i dina komentarer! =D Mwaha!

Där trodde han nog att jag skulle skriva något taskigt som alla bloggare skulle mobba han för. Han blev säkert så rädd så han ramlade av stolen.

Aaaaaj det gör så ooooont att skriva på tangeeeeentboooordet för jag har ont i mina fingertoppar för jag har spelat gitarr hela dagen nästan *andas in*. Okej, gårdagen men sak samma.

Nu ska jag plugga inför vårt älskade prov! <3 ..tror jag. Om jag inte fastnar vid gitarren igen. Självplågare man får vara då. :P

//Sanna
~Ni ska inte tro på allt ni läser på internet, tack.

Yeah, Jag kör med eget citat jag! ^^ Jag är så cooooool!

Skrivet av SannaIsTheSHIT, 2006-09-30

Visa hela (0 kommentarer)

Centerpartiet
Kulturdepartementet

Centerpartiet står för jämställdhet. Då vill de också att kulturen ska präglas av det. Det kanske är den viktigaste eller kanske den självklaraste frågan?

Alla över huvud taget ska ha rätten att ta del av vår kultur, och att kunna påverka den - även invandrare.
Därför ska centerpartiet med hjälp av folket skapa museer och bibliotek som innehåller vad folk vill ha. Ja, självklart inte precis vad alla vill ha, men de ska göra vad de kan för att alla ska få påverka.
Biblioteken ska innehålla mycket mer och olika litteratur. Ja, vem vet, kanske folk går till biblioteken oftare då? Speciellt studenter kan jag tänka mig.

Centerpartiet vill även att alla hembygds muséer ska skyddas och tas om hand. Det låter väl ganska bra, så att dom inte står och ruttnar bort någonstans eller något liknande.

En sak stör jag mig lite över, och alla har nog redan hört det så mycket som jag tjatat om det (det var det första...

Skrivet av SannaIsTheSHIT, 2006-09-22

Visa hela (1 kommentar)

Hej. Idag var jag på kolmården. Jag kramade en get och blev utfräst av ett lodjur. Mer tänker jag inte dela med mej av.

......

Okej då. En till sak..batteriet till min mobil tog slut! O_O

Mamma är asrädd för björnar. Hon fick panik när den tänkte gå förbi framför bilen..."MEN GASA DÅ INNAN DEN GÅR FÖRBI OCH HOPPAR UPP PÅ MOTORHUVEN!!"

Så det gjorde pappa. Och då började björnen knalla efter bilen istället. ^^

Det var lite mer än en sak...men ändå.

BLOGGIS FOR THE WIN!

Sanna
~Du ska inte tro på allt du läser på internet, tack.

Just ja...nu sitter jag på scandic hotel i ...i....i....um..vad heter det...orr...torr..norrköping var det! haha, gud va öde.....kommentera inte den där sista kommentaren är du snäll.

Skrivet av SannaIsTheSHIT, 2006-09-16

Visa hela (1 kommentar)

Av någon anledning så började jag småspringa/skutta alldeles innan jag sprang in i klassrummet. imorse.

Och precis när jag kom inaför dörren så var Calle där, som var påväg ut. Jag lyckades svänga någorlunda så jag bara krockade med halva kroppen men ja..xD

Calle sa bara "Whoaahooo!" och hoppade/vinglade åt sidan på ett ben medans jag sa "aaaaaah!" och snurrade runt några varv innan jag vinglade ner på stolen brevid Anna och Henny och försökte undvika att förklara allt.

Och dagen innan det så råkade jag slå mej själv på käften med mina nycklar. Ändå kan jag inte sluta fladdra runt med dom. =P Åsså fick jag 2 käftsmällar av Gustav. xD haha

Men jag får ju ha lite förståelse eftersom han är på det humöret. Du vet..x) *och ut från ingenstans hoppar Gustav ut och skjuter mej innan jag hinner mobbas*

Skrivet av SannaIsTheSHIT, 2006-09-06

Visa hela (0 kommentarer)

Hahaha Jag skriver här fast jag är ledig! xD

....

Men det är bara för att bloggis har öppnat upp en helt ny värld för mig. Nu kan jag skriva ner alla mina tankar och känslor, och sånna saker som jag i vanliga fall inte vågar berätta! Ja, bloggis har blivit en viktig del av min vardag, och jag kommer säkerligen att träffa många goda kamrater här. Dessutom......DET LUKTAR POPCORN!!!! Hejdå.


//Poet-Sanna
~Ni ska inte tro på allt ni läser på internet, tack.

Skrivet av SannaIsTheSHIT, 2006-09-03

Visa hela (0 kommentarer)

....

Nu skriver jag mitt första blogginlägg. Lite pirrigt, tihihihihi ^^

Eller inte.

Nu är det såhär att....vi jobbar med politik i skolan. Det är inte så värst kul faktiskt. Och vet ni vad? Jag skriver detta utan att kolla på tangentbordet! 8D Haha, kan ni göra så?

Nu antar jag att alla kommer att följa och dyrka mina dyrbara blogginlägg för dom är bäst. ^^
Igentligen så har jag inte fått någon särskild grej att skriva om, men jag skriver ändå så tar det längre tid innan jag måste jobba med politiken. Ha!

Kanske skriver något vettigt någon annan gång.

//Sanna
~Ni ska inte tro på allt ni läser på internet, tack.

Skrivet av SannaIsTheSHIT, 2006-09-01

Visa hela (2 kommentarer)