En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sara-a

Sara Jansson

Vilken jävla helg det blev.

hade varit i Umeå och kvalat till division ett och så händer detta !!

Örnssköldsvik Allehanda 18/3-2007

ÖRNSKÖLDSVIK. Vid 17-tiden på söndagen skedde en trafikolycka av det ovanligare slaget i Örnsköldsvik. En buss körde rakt fram i rondellen vid norra utfarten och klättrade en bra bit upp på en kulle.

På ena kullen i rodenllen vid Coop forum hamnade bussen som var på väg till Uppsala. Väglaget var vid olyckstillfället besvärligt med både hård blåst och ymnigt snöfall. Den södergående bussen hann inte svänga höger i rondellen vid Coop Forum utan hamnade flera meter upp på en av de två kullarna i mitten. Omkring 35 personer fanns ombord men ingen uppges ha fått svårare skador. En kvinna uppsökte dock sjukhuset för nacksmärtor. Hon kunde dock sammanstråla med de övriga passagerarna efter läkarbesöket.

Passagerarna var innebandylaget Rasbo från Uppsala bestående av tjejer i 18-årsåldern samt deras ledare och föräldrar. Laget hade varit i Umeå och spelat match och var vid olyckstillfället på väg hem till Uppsala.

Området kring rondellen spärrades av i drygt en kvart medans bärgningsarbetet pågick. Passagerarna fick söka skydd för ovädret på Scandic hotell, men kunde senare under kvällen fortsätta färden mot Uppsla i en hyrd buss.

Skrivet av Sara-a, 2007-03-28 19:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?