En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Life is..... :

Hej :)

Jag har funderat på några saker på sistone...

Det här med förhållanden till o börja med, jag förstår inte riktigt varför jag aldrig kan få det o hålla. O det e ju bara o hålla med om att jag bara har mig själv o skylla.....Jag erkänner! Jag är rädd för förhållanden, finns det inga fel på grabben, jag slår vad om att jag kan hitta några iaf...
Så nu när jag insett det här... vad gör man då? Lika bra o fundera vidare på den saken :)

Sen är det en till sak, alla runt mig verkar ha någon sorts vinterdepp... Vissa saker kan man ifs förstå men andra inte.. Varför förstora upp problemen när det inte finns??

Det här med att de bara e tjejer som har humörsvängningar, det e då helt fel! En kille som jag känt ett tag har blivit helt o hållet tok konstig... vi brukade kunna prata om det mesta.. nu helt plötsligt har han fått för sig att han e en inåtriktad person, vart nu de kommer ifrån? Jag kan inte längre umgås med honom... helt vrickat! Så funderade man ju på om jag hade gjort något... men det har visat sig att han e sån mot alla o sägs har personliga problem... you tell me about it?? det lär ju inte bli bättre så länge man stöter bort sina polare iaf!!

Vi hörs! Puss & Kram

Skrivet av Sara_blogg, 2006-03-08 22:29

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.