En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

JagMigEgenSjälv, bara...

Jag skriver som jag känner, och om jag tycker inlägget blivit för löjligt eller sentimentalt lägger jag ut det ändå. Jag är ju bara människa. ; )
//Becky

Ta inte livet på så stort allvar, du kommer ändå inte levande ur det...
- Okänd

Förkyld.
Förvirrad.
Fånig.

Okej, så Bulgarien va skitbra! Jag och T hade askul, vi kunde verkligen göra vad vi ville! Förutom shoppa, vilket vi helst av allt ville, men iaf....
Inga åldersgränser, kan röka överallt osv...

Sååå, nu är jag tillbaka i skolan. Bitchen går där. Men men, jag låtsas inte om henne, och hon är typ aldrig där heller så det kanske inte blir så illa iaf...

Jag känner mig ara såå. Oomtyckt just nu, och jag menar, det kan ju va så att vissa personer inte tycker om mig alls, fastän de beter sig som om dem gör det för det mesta. Men jag orkar inte gå runt och tänka på hur falska människor är!! Det är bara så uttömande, jag får ingen energi över.

Nu ska jag gå och sola. Later!!!
Dagen´s låt; Timbuktu - The Botten Is Nådd

Skrivet av ScratchMyHeart, 2006-09-06

Visa hela (0 kommentarer)

Efter att ha gått på samma skola i TIO ÅR började jag om mitt liv på gymnasie i Lund. Och nu, när jag börjar tvåan, får jag reda på att en från samma högstadi esom mig ska börja på skolan. I MIN KLASS.

Jag överdriver antagligen, men! Nu kommer det bli precis som om hon och jag konkurrerar om allting! Och hon ser tio gånger bättre, nej. HUNDRA GÅNGER bättre ut än vad jag gör, så hon har redan vunnit. (Grejen är att hon är en falsk bitch, eller iaf brukade vara, som tror och oftast får alla & allt serverade för att hon ser bra ut)!!!

Vad tycker du jag ska göra?

Alternativ;
a) Låtsas som om jag aldrig sett henne innan, och ignorera henne, tills hon börjar fråga mig en massa saker, eller böjar prata med mig som om hon träffat mig innan?
b) Prata med henne och se om hon fortfarande tror att hon är drottningen av Skönhet, vilket är det allra troligaste...
c) Gömma mig i solglasögon, polotröja och overall i två...

Skrivet av ScratchMyHeart, 2006-08-30

Visa hela (1 kommentar)

Man föds som original, men dör som kopia

Idag har jag haft den sunkigaste dagen någonsin i hela mitt liv! Fastän jag dushade imorse har jag bara gått omkring och kännt mig ofräsh heela dan, så det var tur att jag och T jobbade. Vi diskar, och typ putsar glas och bestick. Det är ganska slitsamt, och inte kul alls, men vi kommer utomlands tack vare det jobbet!

Vi hade bestämmt med pappa att han skulle hämta oss, men så var vi inte klara så vi försökte få tag på T´s mamma istället, men sen när jag ringde pappa så hade han redan kört. Så va han helt sur.
Han är det ofta. Börjar kanske bli gammal, den lilla gubben, men det är jobbigt. Så tjafsar han om en massa ansvar. Hur mycket ansvar tog han när han va ung? Han kom inte in på gymnasielinjen han ville in på, han bodde hemma tills han va 23-24 och han söp säkert skallen av sig varje helg, fast det har han ju inte sagt nåt om...
Dem säger nästan aldrig något om sin ungdom, min föräldrar. Tror dem har glömt,...

Skrivet av ScratchMyHeart, 2006-08-08

Visa hela (2 kommentarer)

Livsviktigt. Onödigt. Jobbigt. Härligt. Sårande. Ansträngande. Underbart. Samhörighet. Ensamt. Pinsamt. Konstigt. Fantastiskt. Förväntningar. Roligt. Utmaningar. Häftigt.

Det finns nog inget som kopplar ihop människor så mycket som kläder, utseende och stil. Det märker man ju, när de flesta bloggar handlar om just det. Och inte det som gör livet värt att leva...
Men det borde va kärlek. Men det är precis som om livet idag kräver för mycket energi redan, så det finns varken tid eller energi kvar för kärlek.
Och när pressen för att se så j_vla bra ut hela tiden, för annars har man INTE ett coolt liv, ökar, ger fler upp kärleken.

Jag inser att mitt inlägg antagligen låter sentimentalt och löjligt, men det finns faktiskt en poäng bakom. Och den är att det är VI som lever NU som formar hur idealen och attityderna mot medmänniskor i framtiden kommer att vara. Om vi tycker att idealen i framtiden ska vara silikonbröst, upppumpade läppar och kort-kort mode, så...

Skrivet av ScratchMyHeart, 2006-08-05

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha, så blev det inte så mycket fest i helgen. Men men. Jag lever väl ett tag till, så kan jag festa då istället.
Vi piercade oss. Jag i naveln och tungan, och T i tungan, för hon har redan i naveln.
Hon började, också va jag så dum att jag kollade! Så sen piercade jag naveln och när jag skulle göra tungan var jag helt RÄDD. Jag trodde inte jag kulle klara det. Det sa jag också, men hon ba´; Va!? Jag gjorde det ju mest för att du också skulle göra det!
Nu, fem dagar senare har jag plockat ut den.
Jag kände mig liksom fast i den. Det ska va den som sitter fast i mig, inte tvärtom! Så nu har jag varit piercing-lös i en timme.
Jag testade om jag kunde sätta i den igen, men det kunde jag inte. Så. Ingen tung piercing!
Och efter den smärtan, no way att jag piercar mig nån annanstans, jag har ju faktiskt i öronen också...
Ska jobba idag.

Less Than Jake - History Of A Boring Town

Skrivet av ScratchMyHeart, 2006-07-25

Visa hela (3 kommentarer)

Åker till Åhus imorgon,efter en runda in till Malmö. Ska se om jag vågar pierca tungan och naveln nu då. Är inte så rädd för smärtan som jag är för min pappas reaktion...
Pheew. Jaja, får ta det som det kommer. Han har sagt att han gör mig arvslös.
Men vad är jag för person om jag låter någon hindra mig från att göra det jag vill??

Sen är det två fester lördag, och vet inte vilken jag ska till än. För att inte glömma bort Åhus.
Ni som inte varit där än; Kom inte för sent till Bryggan, för då är det ingen där.. ^^

I alla fall. Sen är det fest antingen i Höör eller Malmö på lördag. Vet inte vet inte.
Mitt rum är fint nu också.

Känns som om jag mest svamlar om ingenting. Det gör jag nog med...
Sweet dreams alla bloggare.

Dagens låt; Nelly Furtado - Promiscuous

Skrivet av ScratchMyHeart, 2006-07-21

Visa hela (1 kommentar)

Vet inte ens om det är ett ord. Men ändå...
Ska åka till IKEA imorgon. Det är lika kul varje gång. Man ba´ går omkring och kollar på ala vackra saker och önskade att man kunde faktiskt BO PÅ varuhuset. Så fint är det! Bättre än vilken utställning som helst, och tänk egentligen, vilket jobb dem lägger ner på att få fram så många olika sätt att bo på som möjligt.

Orden jag tänker just nu är Stilrent & Japanskt
Now that´s an odd combination! Eller?
Okej, jag antar det. Men jag tänkte försöka. Eftersom jag inte får lov att tapetsera om, och det är en bård med japansk kalligrafi.

Vill egentligen ha rummet i temat, grått, rött, svart & vitt. Men men. Bara det är fina saker runt mig så!

Dagens låt; Blondie - Maria

Skrivet av ScratchMyHeart, 2006-07-12

Visa hela (1 kommentar)

Piercing i tungan och naveln.
- Fast min pappa säger att jag är arvslös om jag gör det. Men vad är jag för person om jag låter honom styra mig? Då betyder ju det bara att andra kan göra det också, och HELL NO, det kan dem inte. Så, plopp i tungan it is...

Hårextensions.
- Litet problem. Varar bara i 3-5 månader och går loss på 4000;-. Pheeew, vem tycker det är värt det liksom?

Solbränna från Sunny Beach.
- Kan funka, om jag inte fjällar av all hud dagen efter vi kommit hem.

Helt ny garderob.
- Japp. Vill ha nya kläder. Trött på mina gamla. Så tänkte shoppa som en galning i Bulgarien, men så sa nån att det i princip är omöjligt att pruta där nere. FUCK också.

Vad ska jag göra? Haha. Fåfäng eller vad? Nämen, jag vill inte komma tillbaka till skolan och se exakt likadan ut...

Dagens låt; Fredro Starr feat Jill Scott - Shining Through (Från Save The Last Dance (SE DEN!!!) )

Skrivet av ScratchMyHeart, 2006-07-10

Visa hela (4 kommentarer)