En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Valpar - 3 veckor

Valparna växer så det knakar. Dom springer och klättrar obehindrat sedan några dagar. Dom har fått små tänder. När man tittar till dem kommer dom springande och möter en. Sexy diar dom stående på bakbenen.


Tjock tös!


Lilla pojken letar efter mammas tutte!


Tre systrar - tre färger

Skrivet av Sexy, 2006-05-24 22:27

Hej på er i röda stugan,
Valparna växer så det knakar ser jag och de är precis så söta, goa och fina som bara aussie valpar kan vara. Vill ha en till........tror jag..........Silva är ju inte så gammal ännu och jag har mer än fullt upp med henne. Men det brukar ju heta, en gång en aussie alltid en aussie och jag är beredd att hålla med. En liten fråga: är den svarta verkligen tre färja? Syns inte på bilderna utan det ser ut som hon är en svart bi eller?. Hur som helst! Alla valparna ser bedårande ut men den svarta är den som mina ögon mest dras till.
Kram från oss/// Åsa o Silva

Skrivet av Silva, 2006-05-28 23:35

Hej Åsa och Silva!
Du är inte den enda som har den svarta som "favorit". Alldeles bläcksvart päls. Jag kunde inte se att hon var trefärgad men Tina såg det direkt när hon föddes. Och hon har rätt. Det är inte mycket men det finns lite tan färg på baktassarna och under svansen. Jag tycker mej se att hon får små prickar ovanför ögonen också. Men det är en alldeles lekmannamässig bedömning. Jag har begränsning i hur många bilder jag kan lägga ut här på bloggen så jag ransonerar för jag vill inte ta bort något. Men snart kommer nya bilder och då skall jag försöka få med den tredje färgen.
Hälsningar från oss alla!

Skrivet av Sexy, 2006-05-29 02:27

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.