En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Söndag 060730

Hu, vad det är varmt nu för tiden! Man slappar i trädgården på dagarna och badar på kvällarna. Nå't annat klarar man inte av. Bonita har bott hos oss i 5 veckor nu. Och nu börjar det väl funka ganska bra. Hon håller sig i trädgården trots avsaknad av staket. Har fått hämta henne från grannens trädgård ett par gånger och uppe på berget bakom huset men poletten verkar ha ramlat ner. Har börjat lära sig att ligga still och koppla av med lite hjälp. Och det behövs minsann. Mamma Sexy har blivit en riktig "lektant" som tycker det är roligt att leka. Elsa däremot tycker dom verkar vara lite konstiga - hon vill leka med bollen - ensam och det blir bra tid till det när de två andra rumlar runt.
De vuxna hundarna är mycket bra som förebilder för Bonita. Fotot här under blev jag nöjd med. Dom har legat ett par minuter medan jag kröp runt för att få med alla tre. Bonita låg hela tiden utan att resa sig. Så visst har man en del gratis!


Värsta platsliggningen!

Bonita är ganska road av att bära saker och det tycker jag är rätt kul! Vi har börjat med små apporteringsövningar - Du ger mej en liten godbit - och jag ger dig en boll. Efter ett par försök fattade hon "galoppen". Duktigt Bonita!
Igår var det så dags för premiär - Party-Bonita var på sin första fest! En härlig tillställning hemma hos Tina och Johan uppfödare. 50+ personer och en del hundar, partytält i den nyanlagda trädgården, grillat med allsköns tillbehör och dans på den nya logen! Och allt detta i strålande väder! Emil och Oskar hade ordnat en poängpromenad i skogen. Vi greppade penna och papper och skulle börja promenaden med att gå på planka över ett djupt torrlagt (Som tur var) dike. Bonita kunde inte vänta utan rusade iväg för att hinna ikapp de framför oss. Munterheten visste inga gränser när en barmhärtig kille kravlade sig ner i diket för att plocka upp Bonita som varken hade sett dike eller plankor förr.
Väl uppe ur diket och på vägen igen tog hon vägen in i skogen - Denna gången på plankan. Det vilar inga sorger i den valpen!


Bonita - partyprinsessan!

Skrivet av Sexy, 2006-07-30 23:32

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.