En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Det blir valpar!

Idag har vi varit en sväng hos Tina uppfödare. Hon frågar och frågar och jag känner mej fortfarande lite osäker. Även fast Sexy ser ganska gravid ut. Så jag tänkte att det är bäst hon själv får se och bedöma.

Det blir valpar! Åh vad roligt! sa Tina direkt när hon såg Sexy. Så då säger väl jag det också. Det blir valpar.

Sexy själv är som vanligt god och glad. Hon har väl lite "koffert"-utseende. Inte direkt tjock men ganska kompakt och lite tung ser hon ut. Men det är väl nu hon skall börja växa. Det är ju faktiskt bara några veckor kvar.

Skrivet av Sexy, 2007-11-30 19:50

Hej!
Vi kommer förhoppningsvis ta en valp av Sexy och det känns jätte kul att äntligen veta att det blev nått! Jag har varit inne flitigt och kikat efter nått nytt om valparna och nu känns det hur kul som helst.... Sen att det är Caddys syster gör det bara ännu roligare!

Många glada kramar
Nadia & Caddy

nadiacaddy.wordpress.com

Skrivet av anonym, 2007-11-30 21:31

Hej
Hvor er jeg glad for at Sexy er gravid, og håber at I får mange hvalpe! Jeg er ejeren af faderen til hvalpene, og jeg glæder mig rigtig meget til at se dem, og til at følge dem ud i den store verden. Kidjo ligger her ved min side, og slapper af efter en tur i skoven. God jul og held og lykke med Sexy's kuld.

Skrivet av Gitte Kjelstrup, 2007-12-07 19:20

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?