En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Sexy växer

Här händer inte så mycket för tillfället. Sexy växer enormt vilket innebär att jag har med mig hundarna på jobbet varje dag nu. Hon ser ju sprickfärdig ut redan! Jag har en mardröm om att jag kommer hem efter jobbet och det ligger valpar under soffbordet. Jag är nog barnslig men det känns bättre att ha dom nära så att jag kan hålla ett öga på dom.

Vi är nyss hemkomna från skogen. Det är skönt att gå en rejäl runda när man kommer från jobbet och hundarna blir så glada när vi parkerar bilen vid slingan. Vår fina Kungsbackaskog är perfekt när det är mörkt på eftermiddagen.

Så, det blev många ord men inte mycket sagt egentligen.. Vad jag egentligen skulle meddela var att dagens mått är 86cm! Det ni!

Skrivet av Sexy, 2007-12-12 17:58

Ojoj! Kollade bakåt i bloggen och läste att hon hade 85 cm runt midjan dagen innan förra kullen anlände! Förstår att hon ser sprickfärdig ut redan nu! Tänk om det blir 15 valpar! Då får Tina lite att göra med att stödmata och ha sig...

Kramis

Skrivet av Sandra, 2007-12-12 18:14

86cm!! Det var inte illa det! Jag följer noga bloggen och det är jätte kul att få se henne växa... Det blir nog en hel bunt med valpar då om hon redan är så tjock :)

Skrivet av Nadia, 2007-12-13 12:55

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?